Obnoviť stránku

Blasphemous 2 – Xbox Series X

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blasphemous 2 – Xbox Series X

Hra na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X

Návrat The Penitent One

V druhom dieli série Blasphemous sa vracia The Penitent One, ktorý sa prebúdza v novej cudzej krajine. Bol vyhostený z miesta svojho posledného odpočinku a ocitá sa opäť v nekonečnom kolobehu života, smrti a vzkriesení. Jeho jediná možnosť je preskúmať tento svet a odhaliť jeho dávno zabudnuté tajomstvá.

Hra na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X

Nebezpečenstvo číha na každom rohu

Akčná hra Blasphemous 2 Xbox Series X neskrýva hordy groteskných nepriateľov a titánskych bohov. Tí všetci čakajú na svoju príležitosť, aby vás vrátili späť do hrobu. Vy však máte k dispozícii mnohé vylepšenia a prispôsobenia, nové unikátne zbrane a svoju nekonečnú zúrivosť. Spoľahnúť sa môžete len na jedno – boj nikdy nekončí.

Hra na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X

Objavte nelineárny svet

Vývojári si dali v hre na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X záležať na grotesknom prostredí s gotickým kúzlom a nekonečným množstvom pripravených pascí. Záleží na vašom dôvtipe, ako sa s nimi vysporiadate.

Hra na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X

Arkáda Blasphemous 2 prináša nové spôsoby hrania

Nie je čas na zľutovanie. Využite nové zbrane a nedeste sa brutálnych akcií s rozšírenými kombami. Arkádovú hru Blasphemous 2 Xbox Series X si prispôsobíte svojmu spôsobu hrania. Využite nové unikátne zbrane na rozpútanie ničivých útokov.

Hra na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X

Intenzívne boje v Blasphemous 2 Xbox Series X

Zvediete intenzívne bitky s bossmi a hordami monštróznych nepriateľov, ktorí budú stáť medzi vami a vaším cieľom. Víťazstvo máte na dosah, pokiaľ zvládnete vaše schopnosti a jedinečné útoky.

Hra na konzolu Blasphemous 2 Xbox Series X

Hlboký svet na preskúmanie

Preskúmajte nový svet Blasphemous 2 Xbox Series X, v ktorom vás čakajú nové tajomné NPC. S niektorými môžete komunikovať, niektorí vám ponúknu pomoc alebo o ňu požiadajú. Môžete od nich tiež získať smrtonosné misie, z ktorých si prinesiete dávno zabudnuté predmety. S tými potom odhalíte nejedno tajomstvo a tak lepšie porozumiete tomuto podivnému svetu.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Arkády

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X
Licencia Škatuľová

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania August

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  XBSE0404
Produktové číslo:  4041417880720

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08