Obnoviť stránku

Battlefield Hardline

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Battlefield Hardline

Záložka

Vitajte na novom ihrisku

Splňte svoj sen ako policajt alebo zločinec. Tento názov akcie je kombináciou intenzívneho herného systému pre viacerých hráčov a emocionálneho príbehu, ktorý sa blíži moderným televíznym zločincom.

Drama vlastnej pleti

V dramatickej kampani pre jedného hráča prevezmete úlohu mladého detektíva Nicho Mendoza, ktorý sa zúčastňuje súkromnej bitky v celej krajine, aby pomstil bývalým partnerom za zradu. Viscerálne štúdio sľubuje pekne hustú atmosféru.

horký parmel vás nadchne

V nových režimoch pre viacerých hráčov, ako je Heist alebo Rescue, je vašou úlohou zachytiť zločincov, trezorové trezory a zachrániť rukojemníkov, v závislosti od ktorej strany zákona.

Hlavné prvky a hrateľnosť

Battlefield Style Multiplayer Mode - Typická rozmanitosť, skvelá atmosféra a strategický herný tím Battlefield hrajú na novom teréne v hrubom a atraktívnom svete, kde polícia bojuje s bojovými zločincami.

Single dramatický režim - Multi-ocenený vývojársky štúdio Visceral založené na sérii Dead Space ™ predstavuje inovatívny dramatický príbeh v štýle moderných televíznych zločincov v Battlefield Hardline.

Zničenie centra mesta - Zničte podzemný obchod s potravinami, vyhodte bankový trezor alebo otočte Los Angeles salón do hromady odpadu. Rozmanité lokality mestského prostredia sú moderné, sexy a umožňujú rozsiahle zničenie.

Technické hračky a zbrane - Hrajte s obrovským arzenálom zbraní určených predovšetkým pre armádu a iné zariadenia, ako sú brokové zbrane s valcovanými sudmi, valčekmi alebo horolezeckými hákmi. Toto špeciálne vybavenie sa dá použiť kdekoľvek na všetkých mapách, čo prispieva k chaotickému a nepredvídateľnému priebehu boja.

Chaos na cestách a vo vzduchu - Pošlite letecké výstuhy tímu na druhom konci mapy, zničte súperov agresívnym rušením na ceste alebo odtrhnite kořisti koristi motocykla. Hra v pozemných a vzdušných vozidlách je rýchla, zúrivá a obzvlášť bezprecedentná v Battlefield Hardline.

Kód:  Hranad0059
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03