Obnoviť stránku

Banishers: Ghosts of New Eden – PS5

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
47,90 €

Banishers: Ghosts of New Eden – PS5

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Bojujte s tým, čo v živote najviac nenávidíte

Dej Banishers: Ghosts of New Eden PS5 sa odohráva v Novom Edene roku 1695. Antea a Red sú milenci a súčasne vyháňači duchov, ktorí chránia živých pred mŕtvymi. Pri poslednej misii je však Antea zranená a stáva sa z nej to, čo predtým tak nenávidela, pretrvávajúci duch a prízrak. Prejdite Severnou Amerikou a nájdite spôsob, ako túto situáciu napraviť.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Nádherný príbeh dvoch milencov

Lásku nič nerozdelí ani smrť. Banishers: Ghosts of New Eden PS5 vás zavedie do krásneho, intímneho a silného príbehu dvoch zamilovaných duší. Budete riešiť strašidelné príbehy mystického sveta. Tu mŕtvi majú nadprirodzené sily a prastaré tajomstvá. Možno vám pomôže váš dôvtip alebo Anteiny duchovnej sily pri vyháňaní duší.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Budete čeliť náročným rozhodnutiam

Predtým ste prisahali, že budete vždy chrániť živých pred mŕtvymi. Dodržíte svoj sľub, alebo porušíte prísahu a privediete svoju milú späť. Vaše rozhodnutia totiž neovplyvňujú iba vaše osudy, ale aj osudy obyvateľov Nového Edenu.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Zmysluplné a morálne nejednoznačné rozhodnutia

Banishers: Ghosts of New Eden PS5 vás vezme za hranice smrti, kde budete bojovať s nadprirodzenými silami pomocou mágie a duchovných síl. Počas príbehu budete odomykať nové schopnosti aj vybavenie a odhaľovať prastaré tajomstvá mystického sveta. Vaše rozhodnutie ovplyvní príbeh, celý svet aj osud živých aj mŕtvych.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Akčné príbehové RPG

Pripravte sa na dramatické dôsledky vašich rozhodnutí. V Banishers: Ghosts of New Eden PS5 budete nielen loviť duchmi, ale aj bojovať s nadprirodzenými silami. Kombinujte duchovné sily a pozemský arzenál. Dokážete dve zamilované duše priviesť späť k sebe alebo obetujete lásku v prospech obyvateľov Nového Edenu?


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Február

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0502
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3512899966888

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08