Obnoviť stránku

Backbone One na iPhone – Mobile Gaming Controller

4,2 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
129,90 €

Backbone One na iPhone – Mobile Gaming Controller

Premeňte svoj inteligentný telefón s Lightning konektorom na prenosnú hernú konzolu. Gamepad Backbone One môžete bez problémov pripojiť k zariadeniu iOS disponujúcemu Lightning portom. Následne môžete využiť akúkoľvek službu a hrať akúkoľvek hru, ktorá podporuje herné ovládače. Pre komfortné hranie budete mať k dispozícii všetky tlačidlá a analógové páčky, na ktoré ste pri gamepadoch zvyknutí. Backbone One nemá vlastnú batériu, čerpá energiu z pripojeného telefónu, pričom ide len o zanedbateľné množstvo. Týmto pripojením ale získate okamžitú odozvu a nízku latenciu.

Kľúčové vlastnosti gamepadu Backbone One Mobile Gaming Controller Lightning

  • Herný ovládač na pripojenie zariadenia cez Lightning konektor
  • Vhodný pre iPhone, iPad aj Mac
  • Analógové páčky
  • Okamžitá vibračná odozva
  • Zaoblený dizajn kvôli komfortnému používaniu
  • 3,5 mm Jack na pripojenie preferovaných slúchadiel
  • Ovládač čerpá energiu z pripojeného mobilného telefónu
  • Backbone One Mobile má okamžitú latenciu a nízku odozvu

Kvalitný ovládač pre bezkonkurenčný pocit z hrania

Gamepad Backbone One Mobile Gaming bol navrhnutý v spolupráci s tímom, ktorý stojí za vznikom legendárneho ovládača pre Xbox 360. Preto na ňom nájdete analógové joysticky s okamžitou vibračnou odozvou a hmatovými tlačidlami s vysokou citlivosťou. Hrany ovládača Backbone One Mobile Gaming sú zaoblené, aby vám lepšie sadol do ruky a umožnil tak komfortné hranie.

Backbone One má užitočné porty

Do ovládača Backbone One môžete bez obáv pripojiť svoje obľúbené slúchadlá s 3,5 mm jack konektorom. Na pripojenie preferovaného kompatibilného headsetu je možné samozrejme využiť aj Bluetooth. Vďaka Lightning konektoru sa môžete tešiť na nízku latenciu a okamžitú odozvu na ovládanie. Backbone One Mobile Gaming zdokonalí hranie hier na vašom mobilnom zariadení. Samotný gamepad navyše nepotrebuje batérie, pretože ho výrobca vybavil priechodným Lightning portom, cez ktorý čerpá iba minimum energie z mobilného telefónu, či iPadu.

Hrajte na ľubovoľnej obrazovke

Používajte gamepad Backbone One s mobilnými telefónmi Apple iPhone, iPady, Macy, alebo počítačmi. Výkon zariadenia bol optimalizovaný na zabezpečenie najnižšej možnej latencie. To uľahčuje aj cloudové hranie.

Backbone One umožní hranie všetkých hier, ktoré podporujú ovládač

S gamepadom sa môžete pustiť do hrania všetkých hier, ktoré podporujú herný ovládač. K dispozícii tak budete mať stovky herných titulov, medzi ktoré patrí Call of Duty, Minecraft, Asphalt 9: Legends a ďalšie.

Aplikácia Backbone vám ukáže to najlepšie z herných okamihov

Aplikácia dokáže automaticky vizualizovať tie najlepšie okamihy z hry, o ktoré sa môžete ľahko podeliť s ostatnými. Aplikácia Backbone taktiež podporuje nahrávanie hry v najvyššej možnej kvalite až pri 60 FPS a veľa ďalšieho.

Všetky hry na jednom mieste

Aplikácia Backbone vám poslúži ako univerzálne centrum zábavy, v ktorom budú združené všetky hry a platformy. Môžete sa napríklad pustiť do streamovania na Twitchi a dostávať upozornenia, keď sú vaši priatelia online.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Mobilný telefón

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack

Pripojenie

Kompatibilný OS iOS

Farba

Farba Čierna

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Analógové páčky
Počet tlačidiel 14 ×
Kód:  NAC082b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0860003568255

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08