Obnoviť stránku

Backbone One Mobile Gaming Controller USB-C

4,2 9 hodnotení

Backbone One Mobile Gaming Controller USB-C

Premeňte svoj inteligentný telefón s konektorom USB-C na prenosnú hernú konzolu. Gamepad Backbone One môžete bez problémov pripojiť k mobilnému telefónu s Androidom, alebo iOS disponujúcim portom USB-C. Následne môžete využiť akúkoľvek službu a hrať akúkoľvek hru, ktorá podporuje herné ovládače. Pre komfortné hranie budete mať k dispozícii všetky tlačidlá a analógové páčky, na ktoré ste pri gamepadoch zvyknutí. Backbone One nemá vlastnú batériu, čerpá energiu z pripojeného telefónu, pričom ide len o zanedbateľné množstvo. Týmto pripojením ale získate okamžitú odozvu a nízku latenciu.

Kľúčové vlastnosti gamepadu Backbone One Mobile Gaming Controller USB-C

  • Herný ovládač pre mobilné telefóny s Androidom a iOS s portom USB-C
  • Analógové páčky
  • Okamžitá vibračná odozva
  • Zaoblený dizajn kvôli komfortnému používaniu
  • 3,5 mm Jack na pripojenie preferovaných slúchadiel
  • Ovládač čerpá energiu z pripojeného mobilného telefónu
  • Backbone One Mobile má okamžitú latenciu a nízku odozvu

Kvalitný ovládač pre bezkonkurenčný pocit z hrania

Gamepad Backbone One Mobile Gaming bol navrhnutý v spolupráci s tímom, ktorý stojí za vznikom legendárneho ovládača pre Xbox 360. Preto na ňom nájdete analógové joysticky s okamžitou vibračnou odozvou a hmatovými tlačidlami s vysokou citlivosťou. Hrany ovládača Backbone One Mobile Gaming sú zaoblené, aby vám lepšie sadol do ruky a umožnil tak komfortné hranie.

Gamepad Backbone One Mobile Gaming Controller USB-C

Gamepad má populárny 3,5 mm jack konektor

Do ovládača Backbone One môžete bez obáv pripojiť svoje obľúbené slúchadlá s 3,5 mm jack konektorom. Na pripojenie preferovaného kompatibilného headsetu je možné samozrejme využiť aj Bluetooth.

Gamepad Backbone One Mobile Gaming Controller USB-C

Backbone One zaručí okamžitú odozvu

Vďaka USB-C konektoru sa môžete tešiť na nízku latenciu a okamžitú odozvu na ovládanie. Backbone One Mobile Gaming zdokonalí hranie hier na vašom mobilnom zariadení.

Gamepad Backbone One Mobile Gaming Controller USB-C

Priechodný USB-C konektor

Samotný gamepad Backbone One Mobile Gaming nepotrebuje batérie, pretože ho výrobca vybavil priechodným USB-C portom, cez ktorý čerpá iba minimum energie z mobilného telefónu.

Backbone One umožní hranie všetkých hier, ktoré podporujú ovládač

S gamepadom sa môžete pustiť do hrania všetkých hier, ktoré podporujú herný ovládač. K dispozícii tak budete mať stovky herných titulov, medzi ktoré patrí Call of Duty, Minecraft, Asphalt 9: Legends a ďalšie.

Aplikácia Backbone vám ukáže to najlepšie z herných okamihov

Aplikácia dokáže automaticky vizualizovať tie najlepšie okamihy z hry, o ktoré sa môžete ľahko podeliť s ostatnými. Aplikácia Backbone taktiež podporuje nahrávanie hry v najvyššej možnej kvalite až pri 60 FPS a veľa ďalšieho.

Všetky hry na jednom mieste

Aplikácia Backbone vám poslúži ako univerzálne centrum zábavy, v ktorom budú združené všetky hry a platformy. Môžete sa napríklad pustiť do streamovania na Twitchi a dostávať upozornenia, keď sú vaši priatelia online. Výkon ovládača je optimalizovaný pre každé zariadenie, čím je dosiahnutá nižšia latencia. Bluetooth umožní bezproblémové aj cloudové hranie.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma Mobilný telefón

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , USB-C

Pripojenie

Kompatibilný OS Android, iOS

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Analógové páčky
Počet tlačidiel 14 ×
Kód:  NAC082d
Produktové číslo:  0850041963006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04