Obnoviť stránku

Back 4 Blood – PS5

3,5 2 hodnotení
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 4,09 €

Back 4 Blood – PS5


Back 4 Blood PS5

Back 4 Blood PS5 je vzrušujúca kooperatívna strieľačka z pohľadu prvej osoby od tvorcov známej hernej série Left 4 Dead.

Back 4 Blood PS5

Zažite intenzívnu kampaň pre štyroch hráčov, multiplayer ako človek, alebo „Ridden“ a frenetickú akciu, ktorá vás udrží prikovaných k stoličke.

Back 4 Blood PS5

Deň potom

Ocitáte sa uprostred vojny proti tzv. Ridden. Títo ľudskí hostitelia so smrtiacim parazitom sa zmenili na desivé stvorenia, ktoré sa snažia pohltiť zvyšky civilizácie. Vyhynutie ľudstva je na spadnutie a je len na vás a vašich priateľoch pustiť sa do boja s nepriateľom, odstrániť Ridden a obnoviť poriadok.



Back 4 Blood PS5

Vysoká znovuhrateľnosť

Nový kartový „rogue-lite“ systém zabudovaný v hre Back 4 Blood PS5 vytvára zakaždým odlišný zážitok. Zostavte si „deck“ ktorý vám dáva kontrolu nad vytváraním vlastných balíčkov, meňte zostavy a podnikajte náročnejšie boje.

Back 4 Blood PS5

Akčná kooperatívna kampaň

Prebojujte sa dynamickým, nebezpečným svetom v kooperatívnej príbehovej kampani Back 4 Blood PS5 pre štyroch hráčov, kde musíte spolupracovať, aby ste prežili stále náročnejšie misie. Hrajte až s tromi svojimi priateľmi online, alebo choďte sólo a veďte svoj tím v bitke. Vyberte si z ôsmich rôznych hrdinov („Cleaner“), čo sú niektorí z imúnnych preživších a prispôsobte svoj štýl boja proti neustále sa vyvíjajúcemu nepriateľovi.

Back 4 Blood PS5

Hrajte s priateľmi, alebo proti nim v PvP režime. Môžete si zvoliť, či sa vtelíte do desivého Riddena, alebo Cleanera s unikátnymi ranami.

Back 4 Blood PS5

Obe strany majú niekoľko jedinečných zbraní, schopností a špecialít.



Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Hororové, Postapokalyptické
Herné mechaniky Survival

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Kód:  PSV0058se
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5051892227513

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04