Obnoviť stránku

Baby Shark: Sing And Swim Party – PS4

35,90 €

Baby Shark: Sing And Swim Party – PS4

Baby Shark: Sing & Swim Party PS4/PS5

Baby Shark: Sing & Swim Party PS4/PS5 – Žraločie dobrodružstvo začína!

Plávajte so žraločou rodinou cez šíry oceán a užite si festival Fin-tastic. Vyberte si jednu z piatich prispôsobiteľných postáv a hrajte buď vo voľnom, alebo rytmickom hernom režime. Spievajte a plávajte na „fin-omenálne“ pesničky a získajte za odmenu množstvo hudobných kariet, ktoré si môžete pridať do svojho albumu.

Baby Shark: Sing & Swim Party PS4/PS5

Morský výlet plný vzrušenia pre najmenších

Vo filme Baby Shark: Žralok žraločia: Sing & Swim Party PS4/PS5 precestujete sedem rôznych miest v oceáne. Môžete si zaplávať v Tropical Bay, zapariť v Ocean City alebo sa ponoriť do temného Kingdom of the Deep. Pri návšteve toľkých miest vám určite začne krútiť v bruchu, takže sa nezabudnite zastaviť na Blue Pirate Ship, aby ste si dali pár sendvičov z chalúh. A nezabudnite zájsť do Opera House avychutnať si exotickú morskú symfóniu zvukov.

Baby Shark: Sing & Swim Party PS4/PS5

Baby Shark: Sing & Swim Party PS4/PS5 vás nenechá vydýchnuť

Baby Shark: Baby Shark: Sing & Swim Party PS4/PS5 vám umožní vybrať si z piatich rôznych hrateľných postavičiek z rodiny žralokov, ktoré je možné upravovať do rôznych kostýmov, oblečenia a skinov. Hrať môžete v dvoch herných režimoch: buď sa môžete vydať na dobrodružnú výpravu a zbierať hviezdičky a pritom sa vyhýbať fúkačkám, alebo sa vydať na vlny a vyskúšať si, ako rýchlo viete s prsnými plutvamisledovať hudbu. Odmenou vám budú tony hudobných kariet, ktoré si môžete pridať do svojho albumu!


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Arkády, Detský
Herné mechaniky Odpočinkové

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1497
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060528039789

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09