Obnoviť stránku

ARK: Survival Evolved – PS4

4,9 7 hodnotení
19,90 €

ARK: Survival Evolved – PS4

69 %

Hra na konzolu s titulom ARK: Survival Evolved nie je len obyčajnou strieľačkou. Do sveta plného ostrých zubov a pazúrov sa budete môcť vrhnúť spolu so svojimi kamarátmi.

ARK: Survival Evolved

Rúbaním hustých lesov a ťažením kovov a iných vzácnych zdrojov môžeš vytvoriť diely potrebné k stavbe masívnych viacúrovňových stavieb. 

ARK: Survival Evolved

Postav si ohnisko alebo prístrešie a vyrábaj širokú škálu prispôsobiteľného oblečenia a brnenia. 

ARK: Survival Evolved

Prijmi výzvu

Preplnený inventár ťa spomalí a denné a nočné cykly spolu s náhodnými výkyvmi počasia prinášajú ďalšiu úroveň výziev v podobe meniacich sa teplôt, ktoré privolajú hlad a smäd oveľa rýchlejšie. 

ARK: Survival Evolved

Poznaj, aké to je byť stroskotancom

Ako muž alebo žena stroskotáš, nahý, zmrznutý a hladný na pobreží tajomného ostrova menom ARK (archa). Musíš loviť, ťažiť zdroje, vyrábať veci, pestovať plodiny, objavovať technológie a stavať prístrešie, aby si odolal divokým živlom. Použi svoju prefíkanosť a prostriedky na zabitie alebo domestikovanie dinosaurov kolosálnych rozmerov a ostatných zvierat z obdobia prvohôr.  

ARK: Survival Evolved

Prvotriedne grafické spracovanie

Reálne vyobrazenie sveta Arku a jeho stvorení je privedené k životu použitím vysokonastaviteľného herného enginu Unreal Engine 4 spolu s plne dynamickým osvetlením, globálnym osvetlením, systémami počasia (dážď, voda, sneh, atď.).

ARK: Survival Evolved

Vytvor kmeň a pridaj doň priateľov a všetky vaše zvieratá potom môžu byť riadené a byť spojencom komukoľvek v tvojom kmeni.

ARK: Survival Evolved

Tajomný ARK (archa) je ohromné a impozantné prostredie zložené z mnohých prirodzených a neprirodzených štruktúr nad zemou, pod zemou aj pod vodou.

ARK: Survival Evolved

Hardcore mechaniky

Každá tebou vyhotovená vec má istú životnosť a opotrebuje sa, pokiaľ nie je udržiavaná. Ak opustíš hru, tvoja postava zostáva spať, zatiaľ čo svet navôkol plynie ďalej. Inventár existuje fyzicky v škatuliach alebo na tvojej postave vo svete. Všetko môže byť vyplienené a vykradnuté, takže pre väčšiu bezpečnosť sa musíš buď spojiť s inými hráčmi, stavať skrýše, alebo mať skrotené zvieratá, ktoré ti tvoj majetok postrážia.

Ste na hru ARK: Survival Evolved naozaj pripravení?

Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG, Stratégia
Herné prostredie Budovanie a doprava

Multiplayer

Multiplayer Online, MMO
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, PL
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX690
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  884095178192

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13