Obnoviť stránku

ANNO 2070 (Zlatá Edícia)

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANNO 2070 (Zlatá Edícia)

Strategická hra Anno 2070 vás tentokrát zavedie do relatívne blízkej budúcnosti, v ktorej sa budete musieť vyrovnať so zmenami klímy a zvyšujúcimi sa hladinami morí. Dôsledkom týchto vplyvov sa kedysi úrodné zeme menia na neúrodnú pustatinu. Hráči budú musieť pri budovaní svojich ríš zvládnuť nové technológie a vyriešiť množstvo ekologických problémov. Anno 2070 vám umožní stať sa architektmi budúcnosti a vytvoriť svet zajtrajška. Nová verzia herného enginu vyvinutá štúdiom Related Designs všetko navyše prezentuje v dych vyrážajúcom vizuálnom spracovaní, aké v sérii Anno dosiaľ nebolo videné.

Budujte svoju civilizáciu

Pri zachovaní princípov, vďaka ktorým séria Anno dosiahla úspech, dôjde k predstaveniu nových mechanizmov, architektonických skvostov a úplne nových výziev. Hráči budú mať možnosť stavať obrovské mestá, s ktorých veľkosťou sa nemôže merať nič, čo ste doteraz v sérii Anno videli. Svet hry Anno 2070 sa bude vyvíjať v závislosti od štýlu a voľby každého hráča. Rozhodnutia hráčov budú mať dopad na životné prostredie, architektonický vzhľad jeho sveta a potreby jeho ľudu. Hráči budú priamo pozorovať vplyv svojich rozhodnutí na správu svetových zdrojov.

Hrajte sami aj v režime viacerých hráčov

Pri budovaní budete mať na výber z dvoch frakcií. Konkrétne ide o priemyselnú a efektívnu frakciu Magnátov a o životné prostredie menej zaťažujúce frakciu Ekológov. Kampaň hry pre jedného hráča zahŕňa širokú škálou výziev. Kontinuálny režim hry pre jedného hráča potom prinesie preslávený režim nekonečnej hry, v ktorej je vaším cieľom vybudovať čo najväčšiu civilizáciu bez akýchkoľvek časových obmedzení. V hre budú k dispozícii aj inovatívne režimy online, ktoré vám umožnia stretnúť sa s protivníkmi z celého sveta.

Nová rasa Vedcov

Vzostup rasy Vedcov už nemôže byť zastavený. Vďaka ich neustálemu výskumu sa z nich stáva dominantná a pokročilá civilizácia v ANNO 2070: Hlboký oceán. Ukrytí v hlbinách oceánu našli riešenie energetickej otázky. Každé plus má však aj svoje mínus a tento objav prináša rad nebezpečenstiev, ktorým budete čeliť.

Datadisk Hlboký oceán prináša:

  • Novú civilizáciu Vedcov
  • Podmorské rozšírenie
  • Nové spôsoby získavania energie
  • Nové misie spojené s výskumom energie Hiro Ebashi
  • Vylepšenie výskumu: mnoho nových objavov
  • Nepriateľské zaberanie ostrovov bez nutnosti vypáliť guľku
  • Nový technologický monument s inovovaným herným štýlom
  • Fascinujúce nové budovy a tovar

Zlatá edícia obsahuje:
Základnú hru Anno 2070
Datadisk Anno 2070 Hlboký oceán

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Stratégia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Deluxe

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon 64, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Grafická karta nVidia GeForce 520
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 5 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP3
Kód:  WG251b3
Produktové číslo:  8595172604849

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17