Obnoviť stránku

Amiibo Kirby Waddle Dee

Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Amiibo Kirby Waddle Dee

Nechajte sa vtiahnuť do úžasného sveta Nintendo, kde nič nie je nemožné. Pomôže vám v tom interaktívna figúrka Amiibo Kirby Waddle Dee. Malá roztomilá gulička sa stane vaším sprievodcom pri dych vyrážajúcich dobrodružstvách. Vezmite ju do ruky a zažite nepoznaný spôsob hrania vašich obľúbených hier pre zariadenia New Nintendo 3DS a WiiU. Zberateľská figúrka je vybavená špeciálnym čipom pre čítanie a zápis dát. Priložte ju k dotykovému NFC bodu na ovládači a sledujte, čo sa stane.

Kľúčové vlastnosti

  • Interaktívna figurka používajúca technológiu NFC
  • Vhodná pre Nintendo Games - vyskúšajte stále nové a vzrušujúce dobrodružstvá
  • Pre herné konzoly WiiU a Nintendo 3DS

Vytvorte si svoj vlastný Nintendo svet

Akonáhle sa Waddle Dee dotkne NFC čítacej plochy zabudovanej do WiiU Gamepadu alebo spodnej obrazovky vášho New Nintendo 3DS, dáta z figúrky sa prenesú priamo do hry. Tu sa budú ďalej updatovať. Waddle Dee bude zdokonaľovaná o ďalšie zručnosti a atribúty, ako je napríklad väčšia sila, alebo nové pohyby. V niektorých prípadoch môžete dokonca vymýšľať aj svoje vlastné. Je už len na vás, ako to všetko využijete. Pokračujte a vytvorte si svoje vlastné unikátne Amiibo. Vyskúšajte aj ďalšie postavičky. Zožeňte svojej Waddle Dee nových kamarátov a sebe tak zariaďte ďalšie vzrušujúce prekvapenia.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Figúrka
Kód:  MWAmibp
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496380106
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08