Obnoviť stránku

ALUM PVP 3000 pre deti

1,0 1 hodnotení
Novinka
26,27 €

ALUM PVP 3000 pre deti

Predstavujeme vám vreckovú hernú konzolu ALUM PVP 3000, ktorá vás vráti do doby vášho detstva plného nezabudnuteľných herných zážitkov. S klasickými hrami ako Contra, Mario, Binary Land, Tanky a mnohými ďalšími ponúka táto konzola viac ako 70 000 nainštalovaných hier. Farebný 2.7" displej prináša čistý obraz, zatiaľ čo vďaka TV OUT výstupu môžete prepojiť konzolu s televízorom a hru hrať na väčšej obrazovke. Mini USB port umožňuje rýchle a jednoduché nabíjanie s dĺžkou nabíjania 2 – 4 hodiny. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je konzola ideálna na ľahké prenášanie vo vrecku. Objavte opäť kúzlo retro zábavy s hernou konzolou ALUM PVP 3000 a prežite zábavné chvíle s rodinou a priateľmi.

ALUM PVP 3000 pre deti

Kľúčové vlastnosti hernej konzoly pre deti ALUM PVP 3000

  • Herná detská konzola ALUM PVP 3000 je vybavená 2,7" displejom
  • Nájdete tu viac ako 70 000 predinštalovaných hier
  • Disponuje TV OUT výstupom na prepojenie s televíznou obrazovkou
  • Na nabíjanie slúži mini USB port
  • Konzolu pre deti ALUM PVP 3000 nabijete v priebehu 2 – 4 hodín
  • Kompaktné rozmery ju predurčujú na ľahké prenášanie

ALUM PVP 3000 je vaša cesta do sveta retro zábavy

Zaspomínať na staré časy plné herných maratónov a nezabudnuteľných levelov? S vreckovou hernou konzolou PVP 3000 to nie je žiadny problém. Táto konzola je ako stroj času, ktorý vás vezme späť do éry, v ktorej boli hry jednoduchšie, ale zároveň nesmierne zábavné. V ponuke máte široký výber klasických hier, od akčných dobrodružstiev ako Contra až po ikonické postavičky ako Mario a hry ako Binary Land a Tanky. Celkom je tu viac ako 70 000 hier, takže výber je skutočne bohatý.

ALUM PVP 3000 pre deti

Preneste hry na veľkú obrazovku s TV OUT

Čo je lepšie ako hrať svoje obľúbené hry na vreckovej konzole? Hrať ich na veľkej televíznej obrazovke. Vďaka TV OUT výstupu môžete jednoducho pripojiť vašu ALUM PVP 3000 k televízoru a preniesť tak herný zážitok na väčšiu obrazovku. To je skvelé nielen pre vás, ale aj pre rodinné večery plné zábavy a súťaženia. S jasným a farebným 2.7" displejom budú hry vyzerať skvele aj na veľkej obrazovke, či už ide o arkádové boje, alebo preteky.

ALUM PVP 3000 pre deti
ALUM PVP 3000 pre deti

Komfortné nabíjanie a prenositeľnosť na hranie kedykoľvek a kdekoľvek

Nie je nič horšie, než keď vás uprostred hry prekvapí vybitá batéria. S PVP 3000 to ale nehrozí. S mini USB portom na rýchle nabíjanie a dĺžkou nabíjania 2 – 4 hodiny môžete byť znova v akcii za chvíľu. Navyše, s kompaktným dizajnom a nízkou hmotnosťou je konzola ideálna na prenášanie. Môžete ju mať vo vrecku, taške, alebo dokonca v aute, takže máte vaše obľúbené hry vždy poruke, nech už ste kdekoľvek.

Obsah balenia:
Manuál

Nabíjacia lítiová batéria 700 mAh
Kábel na prepojenie s TV
Nabíjací kábel
Pamäťová karta s ešte viac hrami

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konzoly Do ruky, K TV

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Bez mechaniky

Batéria

Kapacita batérie 700 mAh

Displej

Uhlopriečka displeja 2,7 "

Hry

Počet hier (predinštalovaných) 70 000

Obsah balenia

Obsah balenia Predinštalované hry, Napájací kábel, Pamäťová karta

Rozmery a hmotnosť

Šírka 155 cm
Výška 19 cm
Hĺbka 72 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  GAMEaaa0251
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17