Obnoviť stránku

Ad Infinitum – PS5

Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Ad Infinitum – PS5

Ad Infinitum PS5

Ad Infinitum PS5 – Prerušte cyklus

Rozplynú sa niekedy temné tiene vojny? Získate niekedy okamih pokoja? V hre Ad Infinitum sa ujmete úlohy nemeckého vojaka, ktorý je prenasledovaný hrôzami Veľkej vojny. Vaše myšlienky sa vlnia medzi spomienkami na domov a ťažkými zákopmi na fronte, zatiaľ čo sa snažíte prerušiť nekonečný cyklus utrpenia.

Ad Infinitum PS5

Nočné mory sa prelínajú s realitou

Prebúdzate sa vo svojej izbe v polorozpadnutom, opustenom sídle a zisťujete, že sa nič od vašej mladosti vôbec nezmenilo. Avšak náhle ste násilne prenesení do zákopov, kde vás obklopujú desivé monštruózne stvorenia. Skutočnosť a nočné mory sa začínajú splietať dohromady, a tak sa ponárate do príbehu muža, ktorý musí čeliť svojim traumám a démonom.

Ad Infinitum PS5

Ad Infinitum PS5 preverí vašu príčetnosť

V skrytých kútoch vášho vedomia ožívajú neopísateľné nočné mory. Aby ste prežili smrtiace pasce a hrozivé stvorenia, musíte preniknúť do podstaty každej príšery a rozlúštiť záhady, ktoré pred vás postaví. Hrôza vás obkľučuje na každom kroku – či už sú to nevidiaci démoni, vnímajúci aj najtichší šramot, či neohrabané bábky, ktoré sa zakrádajú tmou. Dôsledky vojny sú poznať aj ďaleko od bojovej línie. Odhaľte závoj, ktorý skrýva tajomstvo vašej rodiny, rozorvané Veľkou vojnou, a snažte sa vybaviť si svoju minulosť.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Atmosférické, Hororové, Historické epochy
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0467
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3665962022278

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08