Obnoviť stránku

StarVR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

StarVR

Zažite virtuálnu realitu, ktorú si vychutnáte bez kompromisov. Okuliare StarVR vám sprostredkujú autentický zážitok z panoramatického pohľadu. 210 stupňov znamená pokrytie 75% zorného poľa ľudského zraku, budete sa teda cítiť ako v skutočnom svete. Nech pohnete očami ktorýmkoľvek smerom, vždy budete obklopení svojim virtuálnym svetom.

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilé okuliare pre virtuálnu realitu
  • Horizontálne zorné pole 210°
  • Vertikálne zorné pole 130°
  • 2560 × 1440 pixelov na jedno oko
  • Panoramatické rozlíšenie v kvalite 5K
  • Hmotnosť len 380 g
  • Vylepšený elastický popruh pre uchytenie na hlavu

Duálny displej pre vaše potešenie

Duálny panel s uhlopriečkou 5,5" pre každé oko prináša realistický zrakový vnem s celkovým rozlíšením 5120 × 1440 pixelov. Výsledkom sú detailné scenérie vo vysokej kvalite bez efektu "okraja obrazu". Hľadenie tvarované do šípky maximalizuje účinnosť šošoviek a znižuje negatívne faktory ovplyvňujúce váš zážitok. Výsledkom je virtuálna realita takmer na nerozoznanie od skutočnosti. Nech už sa budete zabávať hraním v 3D svete, sledovaním filmov alebo 360° videí, okuliare StarVR vás vždy ohromia uchvacujúcim pohľadom.

Kód:  ACRVR1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16