Obnoviť stránku

102 Dalmatíncov

4,0 1 hodnotení
6,47 €

102 Dalmatíncov

V hre 102 dalmatíncov budete hrať za dalmatínske šteňatá, v koži ktorých sa pokúsite zachrániť všetkých ich bratov a sestričky z pazúrov zlých Cruelly. Prebehnete, preskákate, prehrabete a preštekáte sa cez 16 rôznych úrovní v nespútanej 3D akcii. Stretnete sa so svojimi priateľmi a protivníkmi z disneyovských filmov 101 a 102 dalmatíncov. Spoločne s kamarátmi okabátite Cruleliných pomocníkov Nosála a Horáca a nájdete správnu cestu cez Piccadilly Circus. Súčasťou príbehu je aj 6 zábavných minihier.
Jej továreň na hračky je na pokraji finančného krachu a Cruella si myslí, že je to vina všadeprítomných šteniat. Preto nechala všetky svoje neúspešné hračky preprogramovať a premenila ich tak na miniatúrnu robotickú armádu, ktorá má za úlohu pochytať všetky šteňatá. A aby toho nebolo málo, Cruelle opäť pomáhajú jej dvaja poskokovia Horác a Nosál a dokonca aj neúspešný parížsky návrhár Le Pelt.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PC – škatuľa

Minimálne požiadavky

Operačný systém Windows Vista, Windows XP
Kód:  WG313
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  590761072405800000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13