Obnoviť stránku

GAMDIAS HEBE V2

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS HEBE V2

Slúchadlá GAMDIAS HEBE V2 majú moderný tvar a krištáľovo čistý zvuk. Sú skvelým pomocníkom na hranie hier, počúvanie hudby a volanie pomocou PC. Ľahká konštrukcia zaistí vašu pohodu aj pri dlhom používaní. Náhlavný oblúk je možné nastaviť v niekoľkých úrovniach, aby sa optimálne zmestil na akúkoľvek hlavu. Čalúnené náušníky izolujú okolitý hluk, aby vás nič nemohlo rušiť a vy ste sa venovali iba hre alebo počúvaniu hudby.

Slúchadlá používajú špičkové 50 mm neodymové magnety (NdFeB) pre živé výšky, jasné stredy a hlboké basy s poriadnym výkonom. Headset pokrýva široký rozsah produkovaného zvuku, a dokáže tak sprostredkovať zážitok, ako by ste boli priamo v hre alebo na koncerte. Určite oceníte ovládač na kábli a prispôsobenie polohy mikrofónu.

K slúchadlám sa dodávajú dva typy odpojiteľných koncových káblov: k PC sa pripojíte pomocou kábla s dvojicou pozlátených 3,5 mm jack konektorov, k smartfónu potom prostredníctvom kábla s jedným štvorpólovým jack konektorom.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  GAM051c
Produktové číslo:  GHS3300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02