Obnoviť stránku

Gallet Santé Smoothie HS 703

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet Santé Smoothie HS 703

6 programov

funkcia PULSE

9 rýchlostí

časovač

Vysokootáčkový mixér

Ak hľadáte vysokootáčkový mixér, ktorý bude hodnotným pomocníkom v každom aspekte prípravy zdravých a nápaditých pokrmov, Gallet HS703 je ten pravý. Využijete ho pri príprave smoothies, RAW receptov, polievok, omáčok, nátierok, detských výživ, dezertov, zmrzliny, rôznych ľadových nápojov i proteínových kokteilov.

Mieša, seká, drví

Mixér Gallet mixuje, mieša, seká, drví ľad, má plynulú reguláciu rýchlosti a dokáže vyvinúť až 27 000 otáčok za minútu. V spojení s nerezovým šesťramenným nožom s vrúbkovaným ostrím preto dokáže do hladka rozmixovať takmer všetky bežné suroviny. Na výber máte zo šiestich automatických programov mixovania, k dispozícii je funkcia PULSE, 9 rýchlostí a časovač, ktorým si nastavíte požadovaný čas mixovania.

Pohodlná obsluha

Nádoba má objem 2l a je vyrobená z vysoko odolného Tritanu. Tento materiál neabsorbuje vôňu, chuť ani farbu potravín a neobsahuje zdraviu škodlivý uhľovodík BPA. Veko mixéra má praktický otvor na dodatočné pridávanie potravín či prilievania tekutín. V balení tiež nájdete užitočný lis, ktorý pomáha premiešať mixovanú zmes. Obsluha je veľmi jednoduchá a intuitívna vďaka elektronickému ovládaniu. Medzi prvky zvyšujúce celkovú bezpečnosť a ochranu mixéra patria napr. protišmykové nožičky umožňujúce zvýšenú stabilitu na pracovnej ploche, poistka proti nesprávne umiestnenej nádobe, alebo ochrana proti prehriatiu motora.

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 1 800 W
Maximálne otáčky 27 000 ot./min
Počet rýchlostí 9

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré
Funkcie Pulzná funkcia, Prednastavené programy
Objem nádoby 2 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Utláčadlo
Počet nádob 1 ks
Kód:  GALMS002
Produktové číslo:  GALHS703
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06