Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gallet MS 590BOT

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet MS 590BOT

Prenosná fľaša Gallet MS 590BOT s objemom 500 ml je príslušenstvom k športovému mixéru GALLET MILLAU MS 590. Ide o praktickú nádobu na mixovanie bielej farby, ktorá je vhodná na prípravu nápojov predovšetkým pre športovcov a osoby rešpektujúce správnu životosprávu či diétu. Medzi tieto nápoje patria najmä čerstvé ovocné a mliečne kokteily, proteínové nápoje, smoothies či miešané alkoholické či nealkoholické nápoje. Prednosťou fľaše je jej kompaktný slim dizajn umožňujúci ľahkú manipuláciu a skladnosť, pohodlne sa vojde do dverí chladničky a navyše je fľaša vybavená pútkom na zavesenie.

Hlavné prednosti

  • prenosná nádoba na mixovanie
  • vhodná na prípravu čerstvých nápojov a zdravých drinkov
  • ľahká manipulácia
  • pútko na zavesenie
  • pohodlné prenášanie
  • konzumácia počas jazdy, chôdze, športovania
  • vhodná na ohrev v mikrovlnnej rúre
  • môžete umývať v umývačke riadu

Pohodlná konzumácia zdravých nápojov

Ďalšou vymoženosťou nádoby na mixovanie je, že ju môžete ľahko prenášať, vziať si ju so sebou do práce, do školy, na ihrisko či športoviská. Vďaka jej kompatibilnému rozmeru s držiakmi nápojov v autách s ňou môžete cestovať a užívať si svoje obľúbené drinky počas jazdy. Praktický otvor vo veku vám umožní pohodlnú konzumáciu aj počas chôdze a jazdy, pričom veko je veľmi pevné a v uzavretej polohe spoľahlivo zabraňuje vyliatiu tekutiny. Fľašu Gallet môžete použiť na ohrev v mikrovlnnej rúre, jej povrch je ľahko umývateľný a môžete ju umývať v umývačke riadu. Je zdravotne neškodná a neobsahuje zdraviu škodlivý uhľovodík BPA.
Parametre a špecifikácia:
Objem:
500 ml
Rozmery:
7,6 × 8 × 24,5 cm
Hmotnosť:
0,130 kg
Farba:
biela

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,5 l

Rozmery

Priemer 7,5 cm
Výška 24,5 cm

Kompatibilita

Výrobca Gallet
Typ MS 590

Vlastnosti

Materiál Plast
Vhodná do Umývačky
Výbava Pútko

Farba

Farba nádoby číra
Farba viečka Biela

Hmotnosť

Hmotnosť 130 g

Balenie

Počet nádob v balení 1
Kód:  GALACC001
Produktové číslo:  GALMS590BOT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18