Obnoviť stránku

Gallet MS 590 športový

4,4 86 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Gallet MS 590 športový

Odnímateľná nádoba

Odnímateľná nádoba

Jednoduchá inštalácia

Jednoduchá inštalácia

Jednoduchá údržba

Jednoduchá údržba

Bezpečnostné prvky

Bezpečnostné prvky

Gallet MS 590

Aktívne po celý deň

Praktický stolný mixér určený najmä pre vyznávačov zdravého životného štýlu. S Gallet MS 590 pripravíte ľahko a rýchlo ovocné šťavy, mliečne koktaily alebo miešané nápoje všetkého druhu. Prístroj si poradí aj s drvením ľadu alebo prípravou omáčok a detských výživ.

Smoothie TO GO

Najväčšou výhodou je možnosť odňať vrchnú nádobu a vziať si svoj obľúbený nápoj kamkoľvek so sebou. S Gallet MS 590 tak nemusíte nič prelievať. Stačí len vybrať nádobu, vyňať mixovacie nože z nehrdzavejúcej ocele, uzavrieť a ísť. Obľúbené smoothie tak môžete popíjať kedykoľvek na neho dostanete chuť.

Gallet MS 590
Gallet MS 590

V jednoduchosti je sila

Mixovanie je naozaj hračka, celý proces nezaberie viac ako niekoľko sekúnd. Nádoba s objemom 0,5 l je vyrobená zo zdravotne neškodného Tritanu, nepohlcuje žiadne pachy ani farby, možno ju umývať v umývačke. Šikovné pútko na viečku a úzky dizajn vám nosenie ešte uľahčia. Vďaka praktickému tvaru fľašu ľahko umiestnite do chladničky alebo do držiaka v automobile.

Jednoduchá údržba a bezpečná prevádzka

Výrobca dbal nielen na kvalitu, ale aj na bezpečnosť. Mixér má protišmykové nôžky, ktoré zaisťujú stabilitu a udržia ho na jednom mieste. Nechýba ani bezpečnostná poistka proti nesprávnemu zostaveniu mixéra či tlačidlový bezpečnostný spínač. Aj samotná ergonómia tela mixéra aj fľaše má svoj účel. Zaoblená nádoba sa ľahko vymýva – nezachytávajú sa v nej nečistoty.

Gallet MS 590

Máme pre Vás tip na prvý recept s Gallet MS 590

Ananásové smoothie so zázvorom a chia semienkami

Do pracovnej fľaše nakrájame 1 malý ananás na kúsky. Pridáme šťavu z jedného pomaranča a polovice menšieho grepu. Vhodíme pár lístkov čerstvej mäty a 2 mm tenký plátok zázvoru. Všetky ingrediencie dôkladne mixujeme, prípadne dodáme 4 cl vody. Prisypeme jednu lyžicu chia semienok a dôkladne premiešame. Pred konzumáciou necháme pár minút odstáť.

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 350 W
Počet rýchlostí 1

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie suchých plodov, Smoothie
Objem nádoby 0,5 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša
Počet nádob 1 ks
Kód:  GALMS001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GALMS590

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13