Obnoviť stránku

Gallet MAH 302

4,9 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet MAH 302

Cenovo výhodný a praktický hotdogovač na prípravu až 12 párkov, ktorý ocenia najmä milovníci tohto populárneho pokrmu. Na prípravu obľúbených párkov v rožku je prístroj vybavený dvoma vertikálnymi nástrčnými tŕňmi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré umožňujú nahriať rožky a vyrobiť v nich potrebné otvory pre párok.

Varná nádobka disponuje nepriľnavým povrchom, čo veľmi uľahčuje jej plnenie a tiež čistenie. V balení sa nachádza nástavec na varenie vajec a zrazu si môžete pripraviť až 6 vajec. V Hotdogovači sa tiež dá uvariť kukurica. Veľmi praktická je tiež možnosť zapnúť samostatne varnú nádobku alebo tŕň na ohrievanie pečiva. 3stupňový spínač zaisťuje naozaj jednoduché ovládanie, ktoré zvládne naozaj každý.
Vlastnosti:

  • Ohrev 1-12 párkov
  • Varenie 1-6 vajec
  • Rozpekanie pečiva
  • 3stupňový spínač
  • Jednoduché čistenie
  • Možnosť varenia kukurice

Parametre a špecifikácie:
Príkon:
350 W
Farebné prevedenie:
Biela
Rozmery:
28 x 34 x 22 cm

Parametre a špecifikácia

Kód:  GALHD002
Produktové číslo:  GALMAH302

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09