Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gallet BOU792 Véranne

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet BOU792 Véranne

Rýchlovarná kanvica Gallet BOU792 Véranne Screen

Rýchlovarná kanvica je dnes okrem samotného účelu, ohrevu vody, aj podstatnou dizajnovou vložkou kuchyne. Často sa stáva, že práve kanvica prispeje k dokonalému a celistvému vzhľadu miestnosti. Sklenená rýchlovarná kanvica Gallet spája dva základné prvky: funkčnosť a eleganciu. Sklo vyzerá vždy dobre, preto je kanvica skvelým spotrebičom do modernej domácnosti. Veľmi rýchle ohriatie vody v kanvici umožňuje príkon 2200 W, vďaka čomu sa nemusíte obávať dlhého čakania na kávu. Jednou z hlavných výhod je jej vysoký objem 1,8 l a zároveň vyberateľný filter. Automatické vypnutie patrí medzi funkcie, na ktoré si bez problémov hneď zvyknete. V takom prípade sa nebudete musieť báť nechať kanvicu bez dozoru. Dobrú správu má výrobca aj pre tých , ktorí sa občas strácajú v tom, či je prístroj zapnutý alebo vypnutý. Jednoduchým riešením je implementovaná kontrolka chodu. Teplotu vody si budete môcť ľahko nastaviť, pretože ide o rýchlovarnú kanvicu s reguláciou teploty. K príprave horúceho nápoja sa môžete vrátiť aj chvíľu po uvarení vody. Je totiž vybavená funkciou na udržanie teploty. Otočná základňa umožňuje rýchlovarnú kanvicu kedykoľvek vziať a vrátiť ho naspäť aj z iného uhla.

Najdôležitejšie vlastnosti rýchlovarnej kanvice Gallet BOU792 Véranne

  • Rýchlovarná kanvica Gallet rýchlo uvarí vodu vďaka príkonu 2200 W
  • Použitý materiál: sklo
  • Objem kanvice je 1,8 l
  • Otočná základňa prispôsobuje ovládanie rýchlovarnej kanvice ľavákom a pravákom
  • Rýchlovarná kanvica Gallet disponuje vyberateľným filtrom
  • Len čo sa voda dovarí, prístroj sa vypne
Rýchlovarná kanvica Gallet BOU792 Véranne Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,8 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, Otočná základňa, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  GALRK471
Produktové číslo:  GALBOU792

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17