Obnoviť stránku

Gallet ASP718 Verdun

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet ASP718 Verdun

Bezvreckový vysávač Gallet ASP718 Verdun je jedným z najdôležitejších pomocníkov na udržanie čistoty vašej domácnosti. Výkon jeho sania má na svedomí motor s príkonom 890 W čomu sa rovná aj hodnota energetickej efektivity B. Bezvreckový vysávač vyberajte tiež podľa typu podlahovej krytiny, ktorú bude prístroj upratovať – tento profesionál na upratovanie sa charakterizuje maximálnou efektivitou pri upratovaní podláh a rovnako tak aj uspokojivou efektivitou pri upratovaní hrubých i jemných nečistôt z koberca. Filtrovanie vzduchu obstaráva HEPA filter. Vírenie prachových čiastočiek pri vysávaní je veľmi nízke, a preto je tento vysávač určený aj pre astmatikov. Prach a iné nečistoty sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú môžete jednoducho po upratovaní vyniesť do popolnice a opäť vložiť do vysávača. Špina a prach sa ukladajú do jednorazového vrecka, ktoré po jeho naplnení ľahko vyhodíte do koša a do vysávača pripevníte nové vrecko. Bezvreckový vysávač je fantastický svojou veľmi nízkou hlučnosťou 75 dB, a to má za následok väčší komfort pri každodennom bežnom upratovaní.

Vynikajúce prednosti vysávača Gallet ASP718 Verdun 

  • Znamenitá účinnosť pri upratovaní podláh
  • Menšia efektivita pri odstraňovaní nečistôt na koberci 
  • Filtrovanie cez HEPA filter 
  • Pracovný rádius vysávača je 8 m 
  • V balení nájdete: kefová hubica, parketová hubica, podlahová hubica, štrbinová hubica a vankúšová hubica – na mäkké textílie 
  • Nízka hlučnosť 75 dB 
  • Príkon 890 W 

Výbava bezvreckového vysávača Gallet ASP718 Verdun 

Na lepší účinok pri vysávaní má Gallet ASP718 Verdun rad užitočných pomôcok. Jedným z mnohých je štrbinová trubica, vďaka ktorej sa s vysávačom bez vrecka bez problémov dostanete medzi skrine aj do kútov miestností. Hubica s kefou predstavuje všestranný doplnok na bežné vysávanie drobných plôch. Aby sa parkety alebo iné tvrdé podlahy nepoškodili, ponúka vysávač parketovú hubicu. Bezvreckový vysávač súčasne s dĺžkou kábla a hadice, tvoriace akčný rádius 8 m, bude úplne postačovať na podlahové plochy aj v miestnostiach s väčšími rozmermi. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Podlahová, Vankúšová – na mäkké textílie, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 890 W

Hlučnosť

Hlučnosť 75 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36 cm
Výška 25 cm
Hĺbka 27,5 cm
Hmotnosť 5,5 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  GALVE573
Produktové číslo:  GALASP718

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12