Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gallet ASP301 Amiens

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet ASP301 Amiens

Vreckový vysávač Gallet ASP301 Amiens budete radi používať na každodenné vysávanie podláh vo vašej domácnosti. Jeho sací výkon ovplyvňuje príkon 700 W s čím sa zhoduje aj trieda energetickej účinnosti A. Vreckový vysávač zvoľte tiež podľa typu povrchu, ktorý plánujete vysávať – tento model vysávača sa prezentuje výbornou účinnosťou pri vysávaní hrubých aj jemných nečistôt na tvrdých povrchoch a súčasne obstojnou efektivitou pri upratovaní kobercov. Filtrovanie vzduchu zaisťuje HEPA filter.

Najdôležitejšie vlastnosti vysávača Gallet ASP301 Amiens

  • Výborná efektivita pri upratovaní podláh
  • Postačujúca efektivita pri vysávaní hrubých aj jemných nečistôt na koberci
  • Zachytávanie nečistôt cez HEPA filter
  • Výbava: Štrbinová hubica a Prachová kefka
  • Príkon 700 W

Príslušenstvo vreckového vysávača Gallet ASP301 Amiens

Aby bol účinok upratovania čo najlepší, má Gallet ASP301 Amiens užitočné nástroje. Najobľúbenejším doplnkom je štrbinová trubica, vďaka ktorej sa s vreckovým vysávačom lepšie zmestíte medzi nábytok aj medzi rebrá radiátora. Vreckový vysávač navyše s dĺžkou hadice a kábla, vďaka ktorej je vytvorený akčný rádius 8 m, stačí na vysávanie aj v rozmernejších domácnostiach.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania S káblom

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 77 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35,5 cm
Výška 21 cm
Hĺbka 26 cm
Hmotnosť 4,3 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  GALSV482
Produktové číslo:  GALASP301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18