Obnoviť stránku

Gallet ASP 612 Evreux

4,4 58 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Gallet ASP 612 Evreux

Tyčový vysávač Gallet ASP 612 Evreux ponúka veľmi tichú prevádzku a hneď dve funkcie v jednom zariadení. Vďaka premyslenej konštrukcii ho môžete využiť ako klasický malý vysávač do ruky alebo ako tyčový. Je ideálny k upratovaniu všetkých typov podláh, horšie dostupných miest aj omrviniek zo stola. Disponuje podlahovou hubicou s ohybným kĺbom, ktorý poskytuje dostatočný pohyb do všetkých strán. Pohodlie zaistí bezsáčková technológia a s čistotou pomôže kvalitný HEPA filter. Všetky nečistoty sa zachytia v zbernej nádobe s objemom 0,8 litra.

Pri použití ručnej časti sa ľahko dostanete aj na zle dostupné miesta. Prívodná šnúra o dĺžke 7 metrov dovolí obsiahnuť veľký pracovný priestor. Vysávač je možné rýchlo a jednoducho zostaviť. Uskladniť ho môžete vo vertikálnej polohe, čo vám ušetrí veľa miesta a navyše je ihneď pripravený k použitiu. Vo výbave nájdete aj štrbinovú hubicu a kefku. Vďaka tyčovému vysávaču Gallet bude vaša domácnosť ako zo škatuľky.

Kód:  EAD9040c
Produktové číslo:  GALASP612

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02