Obnoviť stránku

Gallet ASP 510

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gallet ASP 510

Snívate o čistých podlahách, kobercoch a čalúnenom nábytku bez jediného smietka prachu? Vreckový vysávač Gallet ASP 510 Desire váš sen premení v realitu. Ide totiž o spoľahlivého pomocníka, ktorý zanechá vašu domácnosť dokonale čistú. Aj napriek tomu, že je vysávač vybavený ECO motorom s nižším príkonom 700 W, zachováva si vysávač vysokú účinnosť vysávania, ktorá za sebou nezanechá jediné smietko prachu. 

Kľúčové vlastnosti

  • ECO motor s príkonom 700 W si zachováva vysoký sací účinok
  • skvelý filtračný účinok má na starosti kvalitný HEPA filter č. 12
  • akčný rádius činí 10 metrov
  • do prachového vrecka sa zmestia až 3 litre nečistôt
  • praktická integrovaná rukoväť uľahčí prenášanie
  • jednoduchú manipuláciu zaisťuje koliesko otočné o 360°
  • ochrana proti prehriatiu chráni motor pred poškodením

Výkonný pomocník

Silu sacieho výkonu je možné regulovať v závislosti od povrchu, ktorý práve vysávate. Nechýba preto ako elektronická regulácia na tele vysávača, tak ani regulácia mechanická na držadle hadice. O skvelý filtračný účinok sa postará kvalitný HEPA filter č. 12. Všetky nečistoty a prach sú počas vysávania zachytené v prachovom sáčku s kapacitou 3 litre. Akonáhle je sáčok plný, upozorní vás na to signalizácia svetelného panelu. Samozrejme nechýba ani bezpečnostná poistka, ktorá má a úlohu ustrážiť chýbajúci sáčok. Napájací kábel dosiahne do vzdialenosti 7 metrov a akčný rádius činí až 10 metrov. Aby sa motor vysávača nikdy neprehrial, je vybavený ochranou proti prehriatiu. 

Moderný vzhľad a pohodlná manipulácia

Gallet ASP 510 Desire je domáci pomocník, za ktorého vzhľad sa rozhodne nemusíte hanbiť. Vyniká svojím moderným a elegantným dizajnom, takže nebude váš príbytok hyzdiť, nech už ho postavíte kamkoľvek. Ľahkú manipuláciu zaisťuje koliesko otočné o 360 °, preto je pohyb vysávača plynulý a vy sa nebudete musieť pri luxovaní toľko namáhať. Výrobca myslel aj na to, aby nedošlo k poškodeniu vašich podláh, preto vybavil vysávač mäkčenými kolieskami. Akonáhle s vysávaním skončíte, stačí vysávač jednoducho vziať za integrovaný držiak preniesť ho, kam potrebujete.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28,5 cm
Výška 39 cm
Hĺbka 22 cm
Hmotnosť 6,1 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  GALVB004
Produktové číslo:  GALASP510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16