Obnoviť stránku

Galaxy Trucker – Ďalšie veľké rozšírenie

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Galaxy Trucker – Ďalšie veľké rozšírenie

Galaxy Trucker je celosvetovo uznávaná dosková spoločenská hra, v ktorej sa ponoríte do hlbín nekonečného vesmíru. Stanete sa kozmickým cestovateľom a so svojím korábom podniknete cesty do neznáma. Fungujú osvedčené princípy, nové nápady a samovoľne vzniká rad napínavých situácií. Celé spracovanie má na svojich pleciach prestížna dielňa Vladimíra Chvátala, čo je symbolom zaručenej a špičkovej kvality.
V poradí druhé rozšírenie sa radí medzi tie skutočne obsiahle. Nechýbajú rozšírené možnosti pri stavaní lodí, úplne nové triedy raketoplánov a ďalšie potrebné veci aj pre piateho hráča. Môžete novo využívať služby podporných tímov, výsadkov a celý rad moderných technológií, ktoré posunú zábavu do nebeských výšin. Pre plnohodnotný zážitok je nutné vlastniť základnú hru Galaxy Trucker.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Dosková hra
Počet hráčov
2 – 5
Odporúčaný vek:
Od 10 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Rozšírenie (vyžaduje základnú hru)
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská, Strategická
Subžáner (téma) Sci-fi
Herné mechaniky Budovanie
Kód:  ZA006b2
Produktové číslo:  8594156310189
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14