Obnoviť stránku

Galaxy AVS prístroj Brainy

556,90 €

Galaxy AVS prístroj Brainy

Galaxy Brainy predstavuje AVS prístroj, ktorý vyniká svojim unikátnym prevedením. Tvorený je iba stimulačnými okuliarmi a slúchadlami a ovláda sa pomocou mobilnej aplikácie, ktorú si stiahnete do svojho mobilného telefónu a prostredníctvom ktorej volíte programy a nastavujete funkcie. Okrem 83 programov, ktoré si môžete zvoliť, využíva aj svetelnú stimuláciu, tzv. otvorený Ganzfeld. Pri jeho efekte dochádza k zmene stavu vedomia. AVS prístroj Galaxy Brainy pritom môžete používať v kombinácii s iOS systémom verzií 9.3.2 a novší, kompatibilný je s telefónmi iPhone 4S a novší, iPodom Touch od 5. generácie, iPadom 3 a novším.

Kľúčové vlastnosti AVS prístroja Galaxy Brainy

  • Unikátny AVS prístroj
  • Tvorený iba stimulačnými okuliarmi a slúchadlami
  • Ovláda sa pomocou mobilnej aplikácie
  • Využíva svetelnú stimuláciu, tzv. otvorený Ganzfeld, ktorý navodzuje zmenu stavu vedomia
  • AVS prístroj Galaxy Brainy je možné používať v kombinácii so systémom iOS
  • Ponúka celkom 83 programov z najrôznejších kategórií
  • Programy obsahujú ako zvukovú stimuláciu rytmické zvuky
  • Umožňujú zvoliť aj prírodné zvuky či program spojiť s hudbou z telefónu
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Galaxy Brainy ponúka celkom 83 programov

Galaxy Brainy ponúka celkom 83 programov. Tie obsahujú ako zvukovú stimuláciu rytmické zvuky, ktoré však môžete stlmiť a zvoliť si prírodné zvuky alebo si k programu pripojiť akúkoľvek hudbu z vášho mobilného telefónu. Medzi programy nájdete kategórie relaxácia, spánok, učenie, energia, meditácia a depresia. V rámci vedľajších kategórií je možné zvoliť kreativitu, zábavu, výkon, bolesť svalov, hlbokú regeneráciu, imunitu, energiu tela, podráždenosť, šport, vizualizáciu, sebapoznanie, hyperaktivitu u detí, pred športom, ADHD aj špeciálne programy. Galaxy Brainy je skutočne unikátny AVS prístroj.

Kód:  GALPW124
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191680124

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02