Obnoviť stránku

GAINWARD GTX750 2GB DDR5 One Slot

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GAINWARD GTX750 2GB DDR5 One Slot

Mainstreamové grafická karta od spoločnosti Gainward s čipom NVIDIA GeForce GTX 750 prichádza na trh ako nástupca úspešnej GTX 650. Prichádza však s novou architektúrou Maxwell , Ktorá ponúka oproti predchádzajúcemu Kepler nárast výkonu o 35% na každom jadre a 2x lepší pomer výkon/spotreba . Vďaka nízkoprofilovému aktívnemu chladiču zaberie karta len jeden slot, takže grafiku môžete použiť napríklad aj pre upgrade HTPC alebo mini počítačov, kde je cenný každý kúsok miesta.

Výkonný čip je vyrábaný 28nm výrobnou technológiou , Ktorá dovolila posunúť hranice výkonu zas o niečo vyššie. Každé z 512 jadier je už v základe taktované na frekvencii 1020 MHz. Funkcia pretaktovania ale umožňuje popohnať jadro na rýchlosť až 1085 MHz , Čo oceníte predovšetkým pri hraní náročných hier. Činnosť jadra je podporená rýchlou video pamäťou o kapacite 2 GB GDDR5 pracujúci na frekvencii 5010 MHz .

Špeciálne grafické efekty si vychutnáte vďaka najnovšiu verziu knižníc DirectX 11.2 . Dostatok výkonu umožňuje využiť grafiku aj na iné ako grafické výpočty pomocou architektúry CUDA . Na tejto architektúre je založená aj technológia PhysX pre ešte dokonalejšiu pôžitok z hier tým, že počíta náročnú herné fyziku.

Pre pripojenie zobrazovacieho zariadenia je karta vybavená modernými digitálnymi výstupmi. K dispozícii sú DVI a mini HDMI . Užívatelia starších monitorov s možnosťou pripojenia iba analógovú cestou je na zadnej strane karty vyvedený aj VGA konektor.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 112 mm
Hĺbka 165 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750
Počet stream procesorov 512×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 020 MHz
Frekvencia pamäte 5 010 MHz (5,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, mini HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

Kód:  EG932a5c
Produktové číslo:  426018336-3149
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19