Obnoviť stránku

GAINWARD GT640 1GB DDR5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GAINWARD GT640 1GB DDR5

Grafická karta vhodná do multimediálnych domácich zostáv. Dá sa považovať aj ako dostačujúce minimum pre hranie všetkých moderných hier v nižších rozlíšeniach. Treba RPG bestseller Diablo III však rozbeh úplne bez problémov.
Základom grafickej karty je čip z dielní nVidia, konkrétne model GK107 . V jeho vnútri sa ukrýva 384 CUDA výpočtových jednotiek taktovaných na 1046 MHz . nVidia s novou radou priniesla významnú zmenu, kedy shadery už nie sú taktované na dvojnásobok taktu jadra, ale namiesto toho je zvýšený ich počet. Jadro komunikuje s 1 GB pamäte DDR5 cez 64-bitovú zbernicu, a preto sa ako maximálne rozlíšenie pre hranie dá odporučiť 1650 x 1080 pixelov.
V profesionálnej sfére možno využiť CUDA jednotky pre výpočet procesov, ktoré boli donedávna výsadou procesorov. Technológie nVidia PhysX preberá výpočty pokročilé fyziky v hrách, nie je tak potrebné ďalšie špeciálne karty a CPU sa môže venovať ostatným nemenej dôležitým procesom. Medzi ďalšie výhody tejto architektúry patrí post processing vyhladzovanie nVidia FXAA , Adaptívne vertikálna synchronizácia nVidia Adaptive Vertical Sync a nVidia Surround pre zobrazenie plochy na 3 monitoroch.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GT 640
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 046 MHz
Frekvencia pamäte 2 505 MHz (2,51 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 65 W
Kód:  EG927n6
Produktové číslo:  426018336-2913
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16