Obnoviť stránku

G3Ferrari G3000700

5 1 hodnotení
23,76 €

G3Ferrari G3000700

Chcete dokonalý vzhľad ako zo salónu aj z pohodlia domova? Presne také výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy G3Ferrari. Očarí vás jemnou a šetrnou starostlivosťou o vlasy. Precízne vyhotovenie fénu na vlasy dopĺňajú pridané funkcie, najmä ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy ponúka spoľahlivosť vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2200 W. Vyznačuje sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. V balení sa nachádza koncentrátor. Dobre vymyslená konštrukcia stylingového koncentrátora vedie vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak bude možné tvarovanie účesu po jednotlivých častiach, zatiaľ čo zvyšok účesu zostane v neporušenom stave.

Fén na vlasy G3Ferrari G3000700 Bočný pohľad
Fén na vlasy G3Ferrari G3000700 Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti fénu na vlasy G3Ferrari G3000700

  • Fén na vlasy G3Ferrari vám zaistí výsledky ako zo salónu
  • Ionizácia prinesie vašim vlasom dokonalú textúru
  • Spoľahlivý motor s príkonom 2200 W
  • Pýši sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Prepnutím na prúd studeného vzduchu dosiahnete dokonalú fixáciu účesu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor
  • Súčasťou balenia je pútko na zavesenie
  • Jeho vzhľad dopĺňa biela, čierna a červená farba

Ióny na žiarivú hladkosť a jemnosť

Fén na vlasy G3Ferrari vás nadchne svojím vzhľadom a funkciami na starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie pomáha vytvoriť hladký základ na následné natáčanie alebo žehlenie vlasov. Sušič vlasov G3Ferrari vďaka ionizácii zaistí hladký a zdravý vzhľad vlasov. Princípom fungovania fénu na vlasy s ionizátorom sú negatívne nabité ióny, ktoré sa starajú o hydratáciu vlasov a zároveň im bránia v krepovatení a vysúšaní. Vďaka nim tak budú vlasy svieže, lesklé a plné jemnosti a prirodzenej krásy. Ak budete chcieť dosiahnuť dokonalý výsledok pri dokončení účesu, fén má k dispozícii tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy nezaťaží. V balení je okrem samotného fénu na vlasy G3Ferrari a nadstavcov obsiahnuté ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Fén na vlasy G3Ferrari G3000700 Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Nadstavce Koncentrátor

Príslušenstvo

Príslušenstvo Pútko na zavesenie

Farba

Farba Biela, Čierna, Červená
Kód:  BVZmisc871
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G3000700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13