Obnoviť stránku

G3FERRARI G10136

5 1 hodnotení
158,60 €

G3FERRARI G10136

Pripravte si chutné a zdravšie jedlo s teplovzdušnou fritézou G3FERRARI G10136, ktorá sa stane nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni. Pomocou prehľadného digitálneho displeja si nastavíte až 9 prednastavených programov a teplotu v rozmedzí 80 – 200 °C. Fritéza G3FERRARI G10136 dokáže pripraviť väčšinu pokrmov bez oleja, pretože oplýva technológiou rýchlej cirkulácie horúceho vzduchu. Smaží, pečie, gratinuje, griluje, opeká, odmrazuje a ohrieva jedlo. Všetko máte pohodlne v jednom spotrebiči. Vďaka tomu pripravíte zdravšie a pritom vynikajúce jedlo. Objem rúry na úrovni 11 litrov vám vystačí na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál. G3FERRARI G10136 vás poteší aj svojim elegantným vyhotovením v čiernej farbe a vnútorným osvetlením, vďaka ktorému môžete svoje pokrmy kontrolovať aj počas procesu prípravy. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo ako sú 3 plechy, kôš, špízy, rošt na pečené kurča a rukoväť. 



Kľúčové vlastnosti teplovzdušnej fritézy G3FERRARI G10136 

  • Multifunkčný pomocník do vašej domácnosti
  • Chutné a chrumkavé jedlo bez nutnosti pridať olej
  • Fritéza G3FERRARI G10136 disponuje prehľadným digitálnym displejom
  • Elegantné čierne vyhotovenie
  • Smaží, pečie, gratinuje, griluje, opeká, odmrazuje a ohrieva jedlo
  • Teplovzdušná fritéza má objem 11 litrov
  • 9 prednastavených programov s voľbou teploty v rozmedzí 80 – 200 °C
  • Technológia rýchlej cirkulácie horúceho vzduchu
  • Otočný kôš z nehrdzavejúcej ocele na prípravu hranolčekov a ďalších pochutín
  • Praktický časovač na 60 minút
  • Jednoduchá a rýchla údržba vďaka odnímateľnej miske a ľahko umývateľným vnútorným stenám
  • Príslušenstvo: 3 plechy, kôš, špízy, rošt na pečené kurča a rukoväť

Multifunkčný pomocník do vašej domácnosti

Teplovzdušná fritéza G3FERRARI G10136 je multifunkčný pomocník do každej domácnosti. Vo fritéze môžete pohodlne variť, piecť či smažiť s úsporou času a energie. Chutné a chrumkavé jedlo tak budete pripravovať s menším množstvom tuku až o 80 %. Vychutnajte si chutné a tradičné jedlo bez oleja, ktoré bude lahodiť nielen vášmu oku, ale aj chuťovým bunkám. 

Fritéza G3FERRARI G10136 s prehľadným digitálnym displejom

Fritéza G3FERRARI G10136 si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením v čiernej farbe, ktorá sa stane pýchou vašej kuchyne. Teplotu a jeden z 9 prednastavených programov si pohodlne nastavíte na prehľadnom displeji,  ktorý sa nachádza v prednej hornej časti fritézy G3FERRARI G10136. 

Technológia rýchlej cirkulácie horúceho vzduchu umožní pripraviť pokrmy bez oleja

Fritéza G3FERRARI G10136 využíva na prevádzka technológiu rýchlej cirkulácie horúceho vzduchu, ktorá vám spolu s teplotou (80 až 200 °C) umožní pripravovať vaše obľúbené pokrmy bez pridania oleja. Nemusíte sa tak obávať prepáleného jedla, ktoré je ťažké na žalúdok. S fritézou G3FERRARI G10136 si pripravíte zdravšie a chutné jedlo pre vás a celú vašu rodinu. 

Praktický otočný kôš z nehrdzavejúcej ocele na prípravu hranolčekov a ďalších pokrmov

Fritéza G3FERRARI G10136 je vybavená otočným košom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý využijete na prípravu krásne chrumkavých hranolčekov a ďalších pochutín. To ale zďaleka  nie je všetko. Fritéza G3FERRARI G10136 vám ponúkne mnoho ďalších funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou neodolateľných pokrmov. Fritéza smaží, pečie, gratinuje, griluje, opeká, odmrazuje a ohrieva jedlo. Všetko máte pohodlne v jednom spotrebiči. 

Fritéza G3FERRARI G10136 vám ponúka bohaté príslušenstvo

Vnútri fritézy G3FERRARI G10136 vás poteší vnútorné svetlo, ktoré vám umožní sledovať váš pokrm počas prípravy. V balení nájdete 3 plechy, kôš, špízy, rošt na pečené kurča a rukoväť. Vďaka odnímateľnej miske na zachytávanie mastnoty a ľahko čistiteľným vnútorným stenám je údržba spotrebiča G3FERRARI G10136 úplná hračka!

Parametre a špecifikácia

Typ fritovania

Typ fritovania Horúci vzduch

Objem

Objem 11 l

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Časovač

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Materiál nádoby Nerezová
Počet fritovacích košov 1
Minimálna teplota 80 °C
Maximálna teplota 200 °C
Počet programov 9
Ovládanie Digitálne
Vlastnosti Displej, Termostat

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 33 cm
Šírka 34 cm
Výška 36 cm
Hmotnosť 7,5 kg

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  G3FFR442
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G1013600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12