Obnoviť stránku

G3Ferrari G1009500

25,72 €

G3Ferrari G1009500

Pre mnohých z nás je rýchlovarná kanvica neodmysliteľným pomocníkom. Varná kanvica G3Ferrari ponúkne objem 1,2 l a jednoduchú aj rýchlu obsluhu. Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne nerez. Nielenže skvele vyzerá, ale sa aj ľahko udržuje, neobsahuje látky, ktoré by negatívne ovplyvňovali vaše zdravie, nezachytáva pachy alebo chute, aj keď ju budete používať dlhší čas. Antikorový materiál je príkladom štýlu a funkčnosti a doplní každý interiér. Rýchlovarná kanvica G3Ferrari sa môže pochváliť vlastnosťami a funkciami, vďaka ktorým získate spoľahlivého a štýlového pomocníka.

Zásadné prednosti rýchlovarnej kanvice G3Ferrari G1009500

  • Varná kanvica G3Ferrari umožňuje jednoduché a rýchle použitie
  • Jej objem je 1,2 l
  • Je zhotovená z odolného materiálu, akým je nerez
  • Klasický vzhľad
  • Vykurovaciu špirálu nájdete pod dnom

Úplne bezpečná rýchlovarná kanvica

Kľúčovou výbavou varnej kanvice sú aj jej bezpečnostné prvky, napríklad automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri nedostatku vody. Vykurovacia špirála sa nachádza pod dnom, takže je chránená pred usadzovaním vodného kameňa.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez, Plast

Vlastnosti

Objem 1,2 l
Vlastnosti Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna, Antikoro

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  BVZmisc675
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G1009500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11