Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

G3 Ferrari G10032 Napoletana

3,3 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
145,90 €

G3 Ferrari G10032 Napoletana

Ste milovníkmi pizze, panini alebo toastov? Chcete mať svoju pizzu vždy krásne chrumkavú a šťavnatú? S týmto produktom si vychutnáte vašu obľúbenú pizzu naplno. Vôňa a chuť sú najlepšie s unikátnou pecou na pizzu G3 Ferrari G10032 Napoletana. Vďaka vysokým teplotám varenia (až do 390 °C) je táto mini pekáreň schopná urobiť pizzu bez vysušenia omáčky, čo vám zaručí rovnaký výsledok ako v najlepších pizzeriách v Neapole.

Tradičná talianska pizza za 5 minút!

V rúre Napoletano si vďaka EXCLUSIVE systému s dvoma žiaruvzdornými kamennými platňami pripravíte vynikajúce tradičné talianske pokrmy. Pochutnáte si tak nielen na pizzi ale aj na hriankach, panini, tigelle alebo focaccii. Rúra dosahuje výkon 1 200 W a disponuje päťminútovým časovačom s akustickým signálom. Na pizza kameni si urobíte pizzu s priemerom až 31 cm. Súčasťou balenia je aj zošit s najchutnejšími talianskymi receptami. S touto domácou pekárňou určite neurobíte chybu.

Funkcia:

  • 2 žiaruvzdorné kamene (priemer 31 cm)
  • 2 oceľové vykurovacie telesá
  • Odnímateľný horný žiaruvzdorný kameň
  • Pracovná kontrolka

Príslušenstvo:

  • Pizza drevené podnosy

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Teplovzdušná, Na pizzu

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Počet platní 1
Min. teplota 0 °C
Max. teplota 390 °C

Funkcie

Funkcie Termostat, Časovač
Programy rúry Horný ohrev, Spodný ohrev

Farba

Farba Červená

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  BVZTR002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8058150113776

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19