Obnoviť stránku

G3 Ferrari G10006 Delizia Red

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

G3 Ferrari G10006 Delizia Red

Rúra G3 Ferrari G10006 Delizia je domáca pekáreň na pizzu s priemerom prírodného kameňa 31 cm, ktorá pochádza z krajiny, kde pôvodne tento celosvetovo obľúbený pokrm vznikol – z Talianska. Vďaka talianskemu patentu si teda môžete byť istí, že ide o zariadenie, ktoré pochádza od tých najpovolanejších. 

Talianske spracovanie a pozornosť, venovaná detailom, je zrejmá už zo samotného výberu materiálov. Pec je vyrobená z kvalitného keramického šamotu, ktorý sa používa aj v klasických talianskych peciach a vďaka svojim vlastnostiam pohlcujúcim vlhkosť, cesto na pizzu sa nelepí a pizza tak zostane taká, aká má správne byť – tenká a chrumkavá. Šamot takisto prispieva k udržaniu konštantnej teploty a rovnomernej distribúcii tepla. Vďaka tomu dôjde k úspore vyžadovanej elektrickej energie a vy na prevádzke prístroja ušetríte.

Materiál nie je jedinou devízou prístroja. Zaujímavosťou je tiež príkon 1 200 W, ktorý zaistí docielenie vysokej teploty. Upečenie mrazenej pizze v prípade nedostatku času tak trvá len 4 minúty, pizza zo surového cesta je následne hotová už za cca 5 minút. Okrem nastaviteľného termostatu až do 390 stupňov Celzia pec disponuje aj horným a spodným výhrevným telesom, a teda nebude problém ani s upečením napríklad koláča či mäsa.

Na zvýšený používateľský komfort sú pripravené dve kontrolky stavu a odvetrávacie otvory v rámci masívneho tela prístroja, zabraňujúce zvlhnutiu pokrmu. Prístroj je tiež zaujímavý tým, že nedymí a s absenciou použitia tuku si tak nebudete ničiť ani čisté prostredie svojej domácnosti, ani svoje zdravie. 

G3 Ferrari je teda skutočne viacúčelový prístroj, s ktorým okrem pizze pripravíte i zapekané pokrmy, sendviče, grilované mäso, zeleninu, ryby, palacinky, bruschety, calzone, či výbornú foccacciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z kvalitného šamotu
  • Priemer prírodného kameňa 31 cm
  • Vysoký príkon 1 200 W na rýchle pečenie
  • Nastaviteľný termostat do 390 stupňov Celzia
  • Príprava rozličných pokrmov za absencie dymu
  • Bez použitia tuku
  • Dve kontrolky na kontrolu stavu

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
1 200 W

Priemer:
31 cm

Napájanie:
230 V

Dĺžka prívodného kábla:
1 m

Funkcie a vlastnosti:
Nastaviteľný termostat do 390 stupňov Celzia
Horné a spodné vykurovacie telesá
Súčasťou dve drevené lopatky na pizzu

Rozmery:
335 × 200 × 350 mm

Hmotnosť:
5 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Rozmery

Výška 35 cm
Šírka 33,5 cm
Hĺbka 20 cm

Typ

Typ Teplovzdušná, Na pizzu

Vlastnosti

Príkon 1 200 W

Funkcie

Funkcie Termostat, Časovač
Kód:  BVZTR001
Produktové číslo:  8034028306570
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18