Obnoviť stránku

G21 VitalStick Pro Food Black

106,69 €

G21 VitalStick Pro Food Black


 G21 VitalStick Pro Food Black

Výkonný tyčový mixér G21 VitalStick Pro

Tyčový mixér G21 VitalStick Pro disponuje neuveriteľným výkonom 1 000 W, vďaka čomu si bez problémov poradí so všetkými surovinami. S ľahkosťou rozmixuje tvrdšie typy zeleniny, ako je zeler alebo mrkva. Samozrejmosťou je potom aj možnosť plynule regulovať otáčky v 13 úrovniach.


Unikátna technológia 3D Quattro Blade

Tyčový mixér G21 VitalStick Pro bol vyrobený s použitím unikátnej technológie 3D Quattro Blade, ktorá zaisťuje sekanie v štyroch rovinách súčasne. Nože sú navrhnuté tak, aby jednotlivo pracovali pod rôznym uhlom. Vďaka tomu je mixovanie efektívnejšie, dôkladnejšie a tiež znateľne rýchlejšie.

 G21 VitalStick Pro Food Black

 G21 VitalStick Pro Food Black

Premyslená konštrukcia tyčového mixéra G21 VitalStick Pro

Tyčový mixér VitalStick Pro vás určite osloví svojou kovovou konštrukciou a premysleným tvarom, ktorý vám umožní pohodlné držanie a manipuláciu. K dispozícii je aj praktický stojan, do ktorého môžete mixér G21 VitalStick Pro, vrátane jeho bohatého príslušenstva, pohodlne umiestniť.


Bohaté množstvo príslušenstva

V balení okrem samotného mixéra G21 VitalStick Pro nájdete veľké množstvo príslušenstva. K dispozícii je nielen základný tyčový nadstavec, ale aj antikorová metlička na sneh alebo nadstavec na prípravu hebkého pyré. V balení nájdete aj dve transparentné nádoby, ktoré sú vybavené mernou stupnicou. Všetko príslušenstvo môžete bez obáv umývať v umývačke riadu.

 G21 VitalStick Pro Food Black

 G21 VitalStick Pro Food Black

Food procesor G21

Súčasťou balenia mixéra G21 VitalStick Pro je aj Food procesor G2, vďaka ktorému bude krájanie, strúhanie, sekanie alebo výroba kociek do zemiakového šalátu otázkou pár sekúnd. Nádoba je vyrobená z kvalitného robustného plastu, ktorý je vysokoodolný voči nárazom. Pre pohodlné vhadzovanie surovín počas chodu je horné veko nádoby opatrené rozmerným otvorom. Prostredníctvom vymeniteľných nadstavcov spracujete širokú škálu potravín akými sú čokoláda, zelenina, ovocie, tvrdý syr alebo pečivo na strúhanku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Kov

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 13
Maximálne otáčky 15 000 ot./min
Kód:  G21VI003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G21-VTFD1000BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06