Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

G21 Ostrič Carbide, Ceramic

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

G21 Ostrič Carbide, Ceramic

Tento univerzálny nástroj na ostrenie nožov aj nožníc je vhodný na profesionálne použitie aj do domácnosti. Brúska na nože G21 Carbide, Ceramic ponúka 3 druhy zrnitosti. Hrubé brúsenie je určené na prvé brúsenie alebo opravy tuhých či silne poškodených nožov, jemné brúsenie na každodenné opravy čepelí a presné brúsenie na odstránenie otrepov na čepeľ a na leštenie ostria. Trojstupňový karbidový a keramický brúsny prístroj G21 z odolného materiálu disponuje praktickou ergonomickou rukoväťou a protišmykovou základňou pre ľahšiu prácu. Zvládne nabrúsiť aj kuchynské alebo kancelárske nožnice. Jednoducho vložte do drážky postupne obe čepele otvorených nožníc.

Kľúčové vlastnosti trojstupňového ostriča nožov G21 Carbide, Ceramic

  • Univerzálny brúsiaci nástroj na ostrenie nožov aj nožníc na časté použitie
  • Brúska na nože G21 Ostrič Carbide Ceramic ponúka 3 druhy zrnitosti na hrubé brúsenie, jemné brúsenie a presné brúsenie
  • Ostrič s ergonomicky tvarovaným telom a protišmykovým dnom
  • Multifunkčný trojstupňový ostrič nožov a nožníc je z odolného materiálu
  • Použitie je ľahké a bezpečné
  • Brúska G21 sa ľahko čistí

Brúsenie korundovým kameňom G21 je ľahké

Použitie brúsky nožov G21 je ľahké a bezpečné a aj starostlivosť je jednoduchá. Po použití nástroj utrite vlhkou handričkou alebo opláchnite vodou a osušte. Brúsnu drážku brúsky očistite mäkkou kefou, aby bola brúsna hlava čistá a suchá.

Materiál:
Plast/kov

Materiál brúsok:
Coarse zlinutý karbid, keramika

Rozmery:
20 × 7 × 4 cm

Farba:
Čierna/červená

Parametre a špecifikácia

Určenie

Druh Brúska
Typ Mechanická
Vhodný na Nože, Nožnice

Materiál

Brúsna plocha Keramika

Celkové rozmery a hmotnosť

Dĺžka 20 cm
Šírka 7 cm
Hmotnosť 200 g
Kód:  G21BR356
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G-21-OSTDCC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13