Obnoviť stránku

G21 kotúč 28 × 600 cm 2 ks

4,8 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,40 €

G21 kotúč 28 × 600 cm 2 ks

Vákuovanie potravín vám prinesie veľa výhod. Jedlo bude dlhšie čerstvé, a navyše si zachová svoju chuť a vôňu. Na dlhodobé uchovávanie potravín tu pre vás máme pripravenú túto vákuovaciu fóliu. Je kompatibilná s vákuovačkou G21. Rozmery fólie na vákuovanie budú 28 × 600 cm (Š × D). Pevné potraviny ani tekutiny pre ňu nepredstavujú žiadny problém. Samozrejmosťou je použitie zdravotne vyhovujúceho materiálu, ktorý vyniká svojou pevnosťou a možnosťou vytvoriť odolný zvar. Čo potvrdzuje aj jej dostatočná hrúbka 75 µ. A tak sa môžete spoľahnúť, že fólia bude vždy pevne držať pohromade a vákuované potraviny môžete bez obáv uchovávať či ďalej spracovávať. V balení dostanete 2 fólie do vákuovačky. Vákuovanie funguje vďaka odsatiu kyslíka, ktoré spomalí proces oxidácie. Vákuované potraviny nie sú ohrozené rôznymi mikroorganizmami ani nepodliehajú pôsobeniu vzdušnej vlhkosti. Vyhnete sa nepríjemnému plytvaniu jedlom, navyše ušetríte čas aj peniaze.

Vákuovacia fólia G21 kotúč 28 × 600 cm 2 ks ...
Vákuovacia fólia G21 kotúč 28 × 600 cm 2 ks ...

Zásadné prednosti fólie na vákuovanie G21 kotúč 28 × 600 cm 2 ks

  • Ponúkaná vákuovacia fólia vám poslúži na dlhodobé uchovanie potravín
  • Použijete ju pri vákuovačke G21
  • Jej rozmery sú 28 × 600 cm (Š × D)
  • Materiál dosahuje hrúbku 75 µ
  • Balenie obsahuje 2 vákuovacie fólie
  • Ideálna aj do mrazničky
  • Prispôsobená na varenie Sous-vide vo vode
  • Tieto vákuovacie fólie sú bezpečné a zdravotne vyhovujúce
  • Jej dĺžku si nastavíte podľa potreby
  • Môžete sa spoľahnúť na pevné viacvrstvové vyhotovenie

Váš nepostrádateľný pomocník, ktorý vákuuje nielen jedlo

Vákuovaciu fóliu využijete nielen na potraviny, ale aj na vákuovanie čajov, kávy, byliniek alebo aj zberateľských predmetov. Odolné vyhotovenie umožňuje uchovávať vákuované potraviny v chladničke alebo dokonca v mrazničke. Je prispôsobená tak, aby sa dala využiť pri varení metódou Sous-vide, pričom je samozrejmosťou, že sa z nej neuvoľňujú žiadne toxické látky. Na rozdiel od vákuovacích vrecúšok si môžete určiť pri každej potravine vlastnú dĺžku fólie na mieru. Výrobca na jej zhotovenie využil viacvrstvovú fóliu, do ktorej obalíte napríklad svoje šperky a ochránite ich tak od vzdušnej vlhkosti. Či už vákuovaciu fóliu budete využívať v kuchyni, či pri uskladnení drobností, bude vám vždy výborným spoločníkom.

Vákuovacia fólia G21 kotúč 28 × 600 cm 2 ks ...

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 28 cm
Dĺžka 600 cm
Hrúbka 75 µ

Vlastnosti

Vlastnosti Na varenie, Možno zmraziť, Vlastné nastavenie dĺžky podľa potreby, Viacvrstvová

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 2 ks (2 ks)

Kompatibilita

Značka G21
Kód:  G21VF482
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G21SCK280x6000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12