Obnoviť stránku

G21 Fire Storm

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

G21 Fire Storm

Túžite mať krb, ale vo svojom súčasnom bývaní si naozajstný nemôžete zaobstarať? Potom je Krb Garden 21 Fire Storm pre vás to pravé. Tento štýlový elektrický krb so zaobleným sklom využijete všade, kde nie sú dostupné iné zdroje tepla ako elektrické. Krb umiestnite na stenu a už počas niekoľkých sekúnd zažijete výnimočnú atmosféru posedenia pri krbe. Dokonalé svetelné efekty reálneho ohňa a voliteľná intenzita osvetlenia robí z tohto krbu nádherný doplnok interiéru. Toto prevedenie zaujme zaobleným sklom.
K dispozícii máte 3 možnosti nastavenia výkonu - bez ohrevu alebo ohrev 750 W a 1500 W. Samozrejmosťou je diaľkové ovládanie, plynule regulovateľný termostat a ochrana proti prehriatiu. Tento kompaktný elektrický krb je ľahko prenosný a vy si tak romantické posedenie pri krbe môžete vychutnať kdekoľvek - v paneláku, na chate alebo napríklad na dovolenke.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
elektrický nástenný krb
Výkon:
750 W alebo 1500 W
Vlastnosti:
jednoduché zapojenie do zásuvky
efekt reálneho ohňa
prevádzka bez ohrevu alebo s ohrevom
nastaviteľný termostat
možnosť nastavenia jasu
ochrana proti prehriatiu
diaľkové ovládanie
zaoblené sklo
Rozmery:
58 x 88 x 11,4 cm
 

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača

Typ ohrievača Elektrický

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Počet stupňov výkonu 2
Kód:  EAG001d
Produktové číslo:  GA-AMZ-CRV

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18