Obnoviť stránku

FZ Forza Power 588 S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FZ Forza Power 588 S

Chcete zdravý životný štýl? Dokážete si predstaviť svoj voľný čas v športových aktivitách, než pasívnom sledovaní televízie so slúchadlom v ruke? Potom môžete určite oceniť kvalitu badmintonovej rakety Forz , s ktorou si môžete vychutnať veľa zábavy pri behu okolo ihriska. 

Kľúčové vlastnosti

  • Raketa pre pokročilých hráčov
  • Stredne elastický materiál
  • Vhodné pre ťažké rany
  • Skvelý a čistý dizajn
  • Štýl hry: ofenzívny
  • Materiál: 30T CNT U-HM

Zlikvidujte svoju techniku

Pokročilí a pokročilí hráči určite ocenia kvalitu tejto bezchybnej rakety, ktorá bola vyvinutá pre pohodlnú hru a tréningový zážitok. Štandardná uchopovacia raketa je vyvážená do hlavy, čo umožňuje hráčovi rozvinúť väčšiu silu a kontrolu nad všetkými typmi štrajkov.Ktoré vám umožnia správne rozvinúť váš útočný štýl hry. S hmotnosťou iba 86 gramov sa raketa ľahko používa pre ženy a dievčatá. Oba hriadele a rám sú vyrobené z kvalitného a stredne elastického materiálu 30T CNT U-HM. 

Kód:  Forza011
Produktové číslo:  5711308865110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09