Obnoviť stránku

FZ Forza Fusion Power 800 CF

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

FZ Forza Fusion Power 800 CF

Chcete zdravý životný štýl? Dokážete si predstaviť svoj voľný čas v športových aktivitách, než pasívnom sledovaní televízie so slúchadlom v ruke? Potom môžete určite oceniť kvalitu badmintonovej rakety Forz , s ktorou si môžete vychutnať veľa zábavy pri behu okolo ihriska. 

Kľúčové vlastnosti

  • Raketa pre začiatočníkov
  • Menej pružný materiál
  • Odolný materiál
  • Skvelý a čistý dizajn
  • Štýl hry: rekreačný
  • Materiál: plný grafit - bezosý a tenký hliník

Zlikvidujte svoju techniku

Pre začiatočníkov aj pre rekreačných hráčov určite oceníte kvalitu tejto bezchybnej rakety, ktorá bola vyvedená pre pohodlnú hru a tréningový zážitok. Štandardná úchopová raketa je veľmi vyrovnaná a vyvážená z pevného materiálu.To vám umožní rozvíjať svoj individuálny štýl hry. S nízkou hmotnosťou sa raketa ľahko používa pre ženy a dievčatá. Hriadeľ a rám sú vyrobené z kvalitného a menej flexibilného Full Graphite - bezšúrového a tenkého hliníka.

Kód:  Forza013
Produktové číslo:  5711308656312
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08