Obnoviť stránku

FurReal Friends - mačička Daisy

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

FurReal Friends - mačička Daisy

Túži vaše dieťa po nejakom domácom maznáčikovi, ale vy tomu nie ste príliš naklonení? Interaktívna mačička Daisy Fur Real Friends je skvelým a zároveň veľmi originálnym kompromisom pre vás a vaše dieťa. Mačička vyrobená z plyšu sa chová ako živá! Nakŕmte ju z jej fľaštičky a sledujte, ako roztomilo pohybuje pusinkou a hlavičkou. S mačičkou si užijete veľa zábavy - poškrabkajte ju za uškom a počujete, ako spokojne pradie. Interaktívne hračky pomáhajú rozvíjať vnímavosť dieťaťa. Neváhajte a darujte mačičku Daisy ako darček dieťaťu k narodeninám či ako odmenu za vysvedčenie a vykúzlite tak úsmev na jeho tvári.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Interaktívna hračka
Motív:
Mačička Daisy
Systém napájania:
Batérie
Odporúčaný vek:
Od 4 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRA180q
Produktové číslo:  5010994743499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14