Obnoviť stránku

Fun Beat F-5000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fun Beat F-5000

Špičkové riešenie pre náročných užívateľov a profesionálov - to je Fun Beat F 5000. Ponúkne predovšetkým kvalitný obraz Full HD vo vysokom rozlíšení aj za zlých svetelných podmienok.
Špičková miniatúrna kamera do auta F-5000 HD 1080p je vhodná nielen pre snímanie dopravnej situácie pred vozidlom, ale tiež slúži ako praktický prostriedok pri riešení alebo dokazovaní sporných situácií v premávke. HD kameru možno využívať nielen v pracovnom prostredí, ale nájde aj široké možnosti uplatnenia vo voľnom čase. Je vhodná pre vodičov z povolania, pracovníkov bezpečnostných zložiek, bezpečnostných agentúr, ale aj pre milovníkov adrenalínu za volantom, závodné jazdca a automobilové fanúšikov. Vďaka svojim parametrom a starostlivému dielenskému spracovaniu je kamera F-5000 HD vhodná pre užívateľov, ktorí očakávajú vysokú kvalitu záznamu, množstvo užívateľských funkcií a nastavení.
Kamera má veľmi jednoduchú inštaláciu a obsluhu a vďaka 2,0 "LCD displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Na displeji môžete tiež priebežne kontrolovať aktuálny priebeh záznamu.
Prehledné menu kamery umožňuje nastaviť rôzne parametre a režimy snímania. Záznam z kamery sa ukladá na pamäťovú kartu SD a nahrané dáta je možné následne skopírovať do počítača.
Kamera F-5000 HD 1080p má vyššie rozlíšenie a kvalitnejší obraz oproti lacným kamerám av prípade potreby možno ľahko v nahranom zázname nájsť požadovanú sekvenciu aj identifikovať ŠPZ vozidiel alebo tváre osôb.Praktickou funkciou je tzv. časová slučka, kedy sa v nastavenom intervale premazávajú staršie dáta a nemusíte tak mať obavu, že dôjde k nechcenému ukončeniu záznamu po vyčerpaní kapacity pamäťovej karty.
Užitočnou funkciou je tzv. prísvit pomôcť LED diódy, čo umožňuje robiť video záznam aj za zhoršených svetelných podmienok. Kamera má vstavanú Li-Ion batériu a možno vyhotoviť záznam a fotografie aj bez zapojenia do zásuvky v aute.
Parametre a špecifikácie:
objektív:
5 Mega pixelov CMOS
Rozlíšenie záznamu:
1920x1080p (30 sn./ Sekundu), 1440x1080p (30 sn./ Sekundu), 1280x720p (30 sn./ Sekundu)
Systém - výstup na TV:
NTSC / PAL
Počet snímok za sekundu:
30, 60
Digitálny zoom:
4x
Bočné displej:
2,0 TFT LCD
Video formát:
MOV; kodek: MPEG-4 AVC / H.264
Rozhrania a konektory:
HDMI, mini USB konektor, SD slot (možno použiť SDHC karty až do kapacity 32 GB)
funkcia:
LED diódy pre záznam za zníženej viditeľnosti
Funkcia fotografovanie
Funkcia automatického zapnutia / vypnutia nahrávania pri naštartovaní / vypnutí automobilu
Funkcia detekcie pohybu (automatického spustenia)
Možnosť nastavenia dátumu a času
časová slučka
Zabudovaný mikrofón a reproduktor
vstup:
DC 5,0 V
napájanie:
12V / 24V
Rozmery:
98.7 x 53.3 x 23 mm.
hmotnosť:
89 g.
Obsah balenia:
HD kamera F-5000 HD
Držiak do auta
USB kábel
Nabíjačka do auta (CL adapter)
Batéria Li-Ion 3,7V / 900 mAh
Český manuál, anglický manuál, záručný list
Kód:  IF215f
Produktové číslo:  F-5000-BL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06