Obnoviť stránku

Fujitsu Esprimo P520 E85 +

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Esprimo P520 E85 +

Fujitsu prichádza s výkonnou počítačovou zostavou s vyspelým hardware a ekonomickou prevádzkou vďaka účinnému zdroju. V domácom i korporátnom prostredí si poradí so všetkými bežnými činnosťami od surfovania na internete, cez prácu v kancelárskych aplikáciách, až po tvorbu v náročnejších programoch. Skriňa Microtower s praktickými prednými USB a audio konektory má optimalizovaný systém chladenia, ideálne je teda pre dlhodobé a ekonomicky výhodné každodenné použitie s tichým pracovným prostredím. Počítač je dodávaný s optickou myšou a klávesnicou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ekonomicky úsporný počítač
  • Napájací zdroj s 85% účinnosťou
  • Výkonný procesor Intel® Core ™ i5 4590 Haswell
  • Rýchly pevný disk s kapacitou 1 000 GB
  • Bezplatný prechod na Microsoft Windows 10

Intel Core i5

Všetky potrebné dokumenty uskladníte na disk veľkosti 1 000 GB s rýchlym prístupom k dátam a pružnú obsluhu vysokých nárokov hravo zvládne 4jádrový procesor z rodiny Haswell, Intel Core i5 4590. Výhodou je v procesore integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4600, osadenie výkonnejšieho grafického riešenia potom pojme slot PCI Express 3.0 x16. Procesora sekunduje 48GB RAM pamäť.

Dve verzie Windows

Výrobca dáva u tohto počítača možnosť voľby operačného systému, jedným systémom je osvedčený a už predinštalovaný Windows 7, druhou možnosťou je potom Windows 10. Oba systémy sú vo verzii Professional 64-bit. Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduchosť použitia. V množstve vecí, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windows 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku, má viac integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť.

Kód:  TF305l5g
Produktové číslo:  VFY:P0520P75AOCZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04