Obnoviť stránku

Fujifilm XF 1,4× TC WR

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujifilm XF 1,4× TC WR

Ak vám už nestačí ohnisková vzdialenosť, ktorú poskytuje objektív Fujifilm XF 50 – 140 mm F2,8 R LM OIS WR, nie je nič jednoduchšie, než ju predĺžiť. To hravo zvládnete s telekonvertorom Fujifilm XF 1,4× TC WR. Ten predstavuje praktický prostriedok, ktorého pomocou predĺžite ohniskovú vzdialenosť na 70 – 196 mm.

Optika konvertora sa môže pochváliť 7 členmi v 3 skupinách, čím sa zaistilo zachovanie optických vlastností pôvodného objektívu. S odolnou konštrukciou si užijete fotografovanie aj v nepriaznivých poveternostných podmiekach, v prašnom či mrazivom počasí. Ani o rýchlosť ostrenia sa nemusíte strachovať.  Tá totiž aj napriek nasadenému konvertoru zostane rovnaká a vy sa môžete tešiť na vždy perfektne ostré snímky. Vďaka všetkým týmto vynikajúcim vlastnostiam vám neunikne ani jeden moment z oblasti reportážnej fotografie, športových zápolení alebo fotografovania prírody.

Parametre a špecifikácia:

Hlavné vlastnosti:
Odolnosť voči prachu/chladu až do -10°

Konštrukcia objektívu:
7 členov/3 skupiny

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Rozmery (priemer x dĺžka):
58 × 15 mm

Hmotnosť:
130 g

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre

Značka Fujifilm

Vlastnosti

Min. ohnisková vzdialenosť 70 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 196 mm

Rozmery

Dĺžka 15 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 130 g
Kód:  OF3001a
Produktové číslo:  16481892
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19