Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fujifilm X-S10 + 18–55 mm čierny

4,9 7 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 179 €

Fujifilm X-S10 + 18–55 mm čierny

Kompaktný digitálny CSC fotoaparát Fujifilm X-S10 čierny + objektív Fujinon XF 18 – 55 mm

Či už ste začínajúci nadšenec do fotografovania či natáčania videí, alebo pokročilý popoužívateľ, ktorý sa chystá k veľkým veciam, tento bezzrkadlový digitálny fotoaparát Fujifilm X-S10 vás iste nesklame. Vybavený je snímačom X-TransTech CMOS 4 s 26,1 Mpx, tiež vysokorýchlostným obrazovým procesorom X-Processor 4 a poteší vás aj vstavanou stabilizáciou obrazu IBIS. Digitálna bezzrkadlovka X-S10 má veľmi kompaktné rozmery aj váhu a je teda vhodná pre všetkých, ktorí vyžadujú profesionálne funkcie ukryté vo veľmi ľahkej technike. Začiatočníkov poteší vylepšený automatický režim AUTO/SP. Fotoaparát vyhotovuje videozáznam vo vysokej kvalite 4K pri 30 sn./s, alebo vysokorýchlostné zábery vo Full HD s 240 sn./s. Ďalšími prednosťami kompaktnej bezzrkadlovky Fujifilm X-S10 v čiernom vyhotovení je tiež dotykový LCD displej, ktorý môžete vyklápať a otáčať až o 180°. V tejto sade nájdete tiež znamenitý objektív Fujinon XF s nastaviteľnou ohniskovou vzdialenosťou od 18 do 55 mm, svetelnosťou f/2,8 – 4,0 a tiež  optickou stabilizáciou.


Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Fujifilm X-S10 čierny + 18 – 55 mm

  • Digitálna bezzrkadlovka vhodná pre amatérov a profesionálov v čiernom farebnom vyhotovení a s priloženým objektívom Fujinon XF 18 – 55 mm
  • Veľmi kompaktné telo fotoaparátu Fujifilm X-S10 s malými rozmermi a s ľahkou váhou len 450 g
  • Výkonný snímač X-TransTech CMOS 4 s rozlíšením 26,1 Mpx
  • Vysokorýchlostný obrazový procesor X-Processor 4
  • Maximálna kvalita záznamu vďaka päťosovej vstavanej stabilizácii obrazu IBIS
  • Tá je doplnená ešte podpornou digitálnou stabilizáciou
  • Vylepšený automatický režim AUTO/SP
  • Mnoho automatických funkcií na úpravu fotografií a videa
  • Rýchle automatické ostrenie s funkciou sledovania objektu
  • Videozáznam z digitálneho fotoaparátu Fujifilm X-S10 v kvalitnom 4K pri 30 sn./s
  • Alebo vysokorýchlostné video vo Full HD pri až 240 sn./s
  • Výklopný LCD displej je dotykový a dá sa otáčať o 180°
  • Elektronický hľadáčik so živým náhľadom a troma boost režimami
  • Ergonomicky tvarovaná robustná rukoväť zo zliatiny horčíka
  • Súčasťou balenia je aj kompaktný objektív Fujinon XF s ohniskovou vzdialenosťou 18 – 55 mm, svetelnosťou f/2,8 – 4,0 a optickou stabilizáciou


Fujifilm X-S10 čierny – Výkon ukrytý v kompaktnom tele

Populárny rad digitálnych fotoaparátov Fujifilm X Series sa teraz môže pýšiť touto novou kompaktnou bezzrkadlovkou Fujifilm X-S10 v čiernom vyhotovení a doplnenou o znamenitý objektív Fujinon 18 – 55 mm. Tento CSC fotoaparát poteší všetkých náročných fotografov a kameramanov vďaka modernému 26,1 Mpx snímaču X-TranTM CMOS 4, vysokorýchlostnému procesoru X-Processor 4 a k tomu všetkému vstavanej stabilizácii obrazu IBIS. Takýto výkon ukrytý v malom a ľahkom tele fotoaparátu nadchne tak profesionálov, ako aj amatérskych fotografov. Bezzrkadlovka Fujifilm X-S10 totiž disponuje vylepšeným režimom AUTO/SP, ktorý stojí za vznikom dych vyrážajúcich snímok aj bez nutnosti náročného upravovania výsledných fotografií. Detailne ostré 10-bit video v 4K kvalite alebo vysokorýchlostný záznam pri 240 snímkach za sekundu vo Full HD kvalite a k tomu dotykový LCD displej, ktorý sa dá vyklápať a otáčať o 180° je len zlomkom z predností tohto bezzrkadlového fotoaparátu Fujifilm X-S10 čierny + objektív 18 – 55 mm.


Vstavaná stabilizácia obrazu mechanicky tlmí otrasy a chráni pred vibráciami

Digitálny fotoaparát Fujifilm X-S10 čierny + 18 – 55 mm dostal do výbavy vstavanú stabilizáciu obrazu IBIS, ktorá bola zmenšená približne o 30 % oproti predchádzajúcim modelom, aby aj telo tejto bezzrkadlovky mohlo byť ľahšie a kompaktnejšie. Napriek tomu to tomuto mechanizmu tlmiacemu otrasy nijako neuberá na kvalite. Päťosový stabilizačný systém vám tak zaistí maximálne plynulé video a nerozmazané snímky v akýchkoľvek podmienkach.

Vždy pevné uchopenie tela digitálneho fotoaparátu Fujifilm X-S10 + objektívu 18 – 55 mm

Vďaka ergonomicky tvarovanej a veľmi robustnej rukoväti digitálnej bezzrkadlovky Fujifilm X-S10 čierna budete mať už vždy pri natáčaní aj fotografovaní dokonale pevnú ruku. Maximálnu odolnosť aj pevnosť zaisťujú zabudované pláty zo zliatiny horčíka na vrchnej a prednej strane fotoaparátu Fujifilm X-S10. 

Až 18 režimov simulácie filmu bezzrkadlovky Fujifilm X-S10

S digitálnym fotoaparátom Fujifilm X-S10 čierny + objektívom Fujinon 18 – 55 mm budete tvoriť prekrásne zábery nielen vďaka jeho kvalitným komponentom, ale aj jedinečným integrovaným funkciám. Bezzrkadlovka vám ponúkne až 18 skvelých režimov simulácie filmu, medzi ktoré patrí napr. ETERNA Bleach Bypass, ktoré vytvoria na vašich záberoch snový, desaturovaný a vysoko kontrastný vzhľad. 

S vylepšeným automatickým režimom nezáleží, aké máte fotografické zručnosti

Ani všeobecne znevažovaného automatického režimu sa pri fotoaparáte Fujifilm X-S10 v žiadnom prípade nemusíte obávať. Tento zdokonalený režim AUTO/SP (Scene Position) sa sám postará o správne nastavenie fotoaparátu presne podľa konkrétnej fotenej scény. Farby krajiny zachytí jasne a živo, na portrétoch bude odtieň pleti modelu vyzerať úplne prirodzene a dokonca aj fotografie v protisvetle budú mať perfektne vyvážené farby. 


Veľmi presné a rýchle automatické zaostrovanie s digitálnou bezzrkadlovkou Fujifilm X-S10

Pri kombinácii kvalitného snímača X-Trans TM CMOS 4 s 26,1 Mpx, výkonného procesora X-Processor 4 a k tomu vysokorýchlostného AF systému vás pri práci s digitálnym fotoaparátom Fujifilm X-S10 čierny + objektívom Fujinon 18 – 55 mm čaká extrémne rýchle automatické zaostrovanie kratšie ako 0,02 sekundy. Presný systém AF dokáže detegovať pohybujúce sa objekty a vyhľadáva tvár aj oči. Digitálna bezzrkadlovka Fujifilm X-S10 sa pýši tiež vysokorýchlostným sekvenčným snímaním s 30 sn./s pri elektronickej uzávierke a 8 sn./s pri použití uzávierky mechanickej. 

Pokročilé funkcie videa čierneho fotoaparátu Fujifilm X-S10 + 18 – 55 mm

V tele digitálneho fotoaparátu Fujifilm X-S10 + Fujinon objektívu 18 – 55 mm očakávajte maximálne kvalitné rozlíšenie záznamu pri nízkej hladine šumu. O to sa stará video v 4K kvalite, ktoré však vzniká z takého množstva dát, ako videá pri rozlíšení 6K. V tejto najvyššej kvalite videa budete môcť s fotoaparátom X-S10 nahrávať pri 30 sn./s a to dokonca v 10-bit farebnej hĺbke pri zázname cez HDMI port alebo v 8-bit na pamäťovú kartu SD. Ak sa chystáte na vysokorýchlostné zábery, ani v tomto vás bezzrkadlovka Fujifilm X-S10 čierna nesklame, lebo pri ľahkom znížení kvality výstupného videa na Full HD budete môcť nahrávať až pri neuveriteľných 240 sn./s! Tešiť sa môžete aj na zábery spomalené až desaťkrát.  


Digitálna stabilizácia obrazu dopĺňa tú vstavanú

Vstavaná stabilizácia IBIS ale nie je jediným systémom, ktorý sa stará o maximálnu kvalitu záznamu z digitálnej bezzrkadlovky Fujifilm X-S10 čierna. Tá totiž disponuje aj digitálnou stabilizáciou DIS, ktorá účinne zmierňuje otrasy obrazu napr. pri chôdzi. Ešte spoľahlivejšiu stabilizáciu zaistí prídavný režim IS Boost Mode, čo dokonale eliminuje otrasy fotoaparátu pri natáčaní videa zo statickej pozície alebo z ruky. 

Výklopný LCD displej na dokonalé selfie a náročnejšie pozície fotoaparátu Fujifilm X-S10

Perfektný prehľad nad akoukoľvek situáciou pred objektívom vám poskytne LCD displej, ktorý sa dá vyklápať a plne otáčať v rozsahu až 180°. Tento displej digitálneho fotoaparátu Fujifilm X-S10 čierny môžete ovládať dotykovo. 

Hľadáčik so živým náhľadom a troma boost režimami

Elektronický hľadáčik bezzrkadlovky Fujifilm X-S10 vám poskytne funkciu živého náhľadu „Live View“ a to hneď s troma boost režimami, medzi ktoré patrí zameranie na nízku hladinu osvetlenia (Low Light Priority), zameranie na rozlíšenie (Resolution Priority) alebo zameranie na snímkovú frekvenciu (Frame Rate Priority). 



Široká ponuka objektívov Fujinon

K telu digitálneho bezzrkadlového fotoaparátu Fujifilm X-S10 v čiernom vyhotovení si budete môcť vybrať z celej škály dostupných objektívov Fujifilm (Fujinon), medzi ktorými určite nájdete tie, ktoré budú najviac vyhovovať práve vášmu účelu – či sa už chystáte fotiť portréty, prírodu alebo natáčať vlog či reklamné videá. Súčasťou tohto balenia je objektív Fujinon XF 18 – 55 mm f/2,08 – 4,0 R LM OIS.

Priložený objektív Fujinon XF 18 – 55 mm f/2,8 – 4,0 R LM OIS

Výhodná sada znamenitej bezzrkadlovky Fujifilm X-S10 čierna zahŕňa aj vynikajúci objektív Fujinon XF 18 – 55 mm. Tento veľmi kompaktný objektív vám ponúkne svetelnosť clony f/2,8 – 4,0, čo vám dovolí vytvárať snímky v horších svetelných podmienkach bez väčšieho vzniku šumu. Objektív je veľmi rýchly v zaostrovaní a napriek tomu je jeho prevádzka tichá, takže sa hodí aj na natáčanie videí. Fujinon XF 18 – 55 mm f/2,8 – 4,0 R LM OIS vám ponúkne prémiovú kvalitu záberov s obľúbeným efektom bokeh. Vo výbave objektívu Fujifilm nájdete tiež optickú stabilizáciu obrazu. Vymoženosťou navyše je tiež clonový krúžok na konci objektívu Fujinon XF 18 – 55 mm.



Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk
Stabilizácia obrazu Na snímači (IBIS)
Bajonet Fujifilm X

Snímač

Maximálne ISO 51 200

Video

Podporované rozlíšenie videa DCI 4K 17:9 (4096 × 2160), UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), DCI 2K 17:9 (2048 × 1080), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Špeciálne funkcie Zebra
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optická stabilizácia objektívu Áno
Bajonet Fujifilm X
Objektív Fujifilm XF 18-55 mm f/2,8-4,0 R LM OIS

Objektív 2

Objektív Bez 2. objektívu

Hľadáčik

Typ hľadáčika Elektronický (EVF)
Rozlíšenie hľadáčika 2,36 Mpx
Maximálne zväčšenie EVF 0,62 x

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný o 180° (Selfie), Dotykový, Živý náhľad (Live View)
Rozlíšenie displeja 1,04 Mpx

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,6 cm
Výška 8,51 cm
Hĺbka 6,54 cm
Hmotnosť 0,47 kg

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Fujifilm NP-W126S
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 325 snímok

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Audio/Video Micro HDMI, USB-C, Jack 3,5 mm

Obsah balenia

Obsah balenia Objektív
Špeciálne vybavenie Bez špec. vybavenia
Počet objektívov 0
Kód:  OF250w1a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  16674308
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18