Obnoviť stránku

Fujifilm Instax Square SQ10

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujifilm Instax Square SQ10



Prvý fotoaparát tohto druhu

Square SQ10 je prvý instantný fotoaparát Fujifilm s digitálnym snímačom a technológiami pre výrazne vyššiu kvalitu, pokročilé kreatívne techniky a úpravy snímky pred tlačou, ktoré prebiehajú priamo na fotoaparáte. Pritom je všetko jednoducho ovládateľné a zábavné. Fotografie majú excelentnú vernosť farieb a štvorcový formát fotografie (62 × 62 mm) sa teší retro vzhľadom, kde budú skvele vynikať sofistikované kompozície s umeleckým vyjadrením, fotografie skupín priateľov aj pamätných okamihov.

Fujifilm Instax Square SQ10
 

Fujifilm Instax Square SQ10

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Zameranie na originálny dizajn

Instax SQ10 vlastní ikonický dizajn kombinovaný s tenkými kruhovými krivkami a symetrickým tvarom pre pohodlné ovládanie. Fotoaparát je nabíjaný originálnou batériou Fujifilm a disponuje otvorom pre pripevnenie na statív alebo ďalšie konštrukcie.


Prečo Instax SQ10 fotí štvorcové fotografie?

Spoločnosť Fujifilm chce, aby s fotoaparátom Instax zabezpečila akýsi návrat kreativity, nádych retro štýlu a zároveň ohromnú zábavu. Všetky fotografie sú teda tlačené vo formáte 1 : 1, ktorý dodáva ojedinelý dizajn každej fotografii. Choďte proti prúdu a ukladajte svoje spomienky inak ako ostatní.

Fujifilm Instax Square SQ10

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Kľúčové vlastnosti Fujifilm Instax SQ10

  • Dvojitá uzávierka zaručí naozaj kvalitné fotografie
  • Fotoaparát zvláda fotenie makro detailov zo vzdialenosti 10 cm
  • Vďaka štvorcovému formátu fotografií zaručene vyjdete z davu
  • Vstavaná tlačiareň pre okamžitú tlač vašich zážitkov
  • Instax SQ10 má niekoľko predinštalovaných filtrov a skvelé ovládanie
  • Originálny dizajn, ktorému dominuje čierna alebo biela farba so striebornými doplnkami
  • Posledných 50 fotiek sa automaticky ukladá a kedykoľvek si ich môžete dotlačiť

Fujifilm Instax Square SQ10
 

Podporte svoju kreativitu

S fotoaparátom Instax Square SQ10 si užijete tú pravú zábavu pri vzrušujúcim fotení podľa vašich predstáv. Zachyťte "osudové" okamihy svojho života v krásnom štvorcovom formáte. Keďže je Instax hybridný fotoaparát, dopraje vám to najlepšie ovládanie vrátane zloženia z najlepších komponentov a na záver si všetky fotografie môžete zhmotniť integrovanou tlačiarňou.


Ovládanie fotoaparátu zvládne každý

Nastavenie expozície prebieha automaticky, takže stačí len pozrieť skrz displej. S 3 hornými tlačidlami priamo zvolíte filtre, budete mať pod kontrolou vinetáciu a úpravu jasu, teda všetky dôležité funkcie. Prehľadné rozhranie modelu SQ10 ovládané cez kruhový volič a displej zjednodušuje následnú editáciu (napríklad orezanie) a dáva kontrolu nad výslednou fotografiou pred tlačou.

Fujifilm Instax Square SQ10

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Fujifilm Instax Square SQ10
 

S Instax SQ10 máte na výber

Hoci je všade prezentovaná hlavne možnosť tlače fotografií, tak sa vám ponúka aj možnosť ukladania fotografií do internej pamäte alebo pripojenej karty micro SD. Ďalej budete mať na výber z 10 efektov fotografovania a možnosť ďalšieho nastavovania.


 
Kód:  OF1107np
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07