Obnoviť stránku

Fujifilm Instax share SP-3 Square biela

Príslušenstvo k tovaru

Fujifilm Instax share SP-3 Square biela

Termosublimačná tlačiareň Fujifilm Instax Share SP-3 Square biela

Iba 13 sekúnd stačí a môžete mať v ruke hotovú fotografiu z inteligentného telefónu kedykoľvek a kdekoľvek. S bielou termosublimačnou tlačiarňou Fujifilm Instax Share SP-3 si len nainštalujete mobilnú aplikáciu Instax SHARE (pre iOS 7.1+ a Android 2.3.3+), vyberiete fotografie a cez WiFi ich odošlete do mobilnej tlačiarne. Oproti predchodcovi (SP-2) má SP-3 populárny štvorcový formát, zlepšenú životnosť batérie a možnosť tvoriť koláže až z deviatich fotografií. Tlačový systém Fujifilm Instax Share SP-3 zachováva vysoké rozlíšenie a kontrast, aby boli fotografie naozaj prekreslené a so správnymi farebnými tónmi aj mnoho rokov po vytlačení.


Kľúčové vlastnosti termosublimačnej mobilnej tlačiarne Fujifilm Instax Share SP-3 Square biela

  • Mobilná termosublimačná tlačiareň vám poskytne možnosť tlače obrázkov kedykoľvek a kdekoľvek len pomocou vášho mobilného zariadenia
  • Fujifilm Instax Share SP-3 Square tlačí vysokokvalitné fotografie obľúbeného štvorcového formátu 62 × 62 mm len za 13 sekúnd
  • Jednoduché používanie cez aplikáciu Instax SHARE
  • Fotografia s vyšším kontrastom a rozlíšením (318 dpi)
  • Perfektné farby bez zhoršovania kvality starnutím (dlhoročné skúsenosti)
  • Použitie kdekoľvek, pretože akumulátor vydrží až 160 výtlačkov
  • Spracovanie, zdokonalenie a ozvláštnenie fotografie bez počítača (tlač pomocou šablón, zväčšenie, alebo zmenšenie snímky, použitie farebných filtrov a ďalšie)
  • Biele farebné vyhotovenie tlačiarne Fujifilm Instax Share SP-3 Square
  • Balenie neobsahuje film do tlačiarne

Tlačte doma, tlačte na cestách – tlačte kdekoľvek jednoducho z mobilu

Či už si chcete vaše spomienky uchovať v tlačenom formáte, alebo rozdať vaše spoločné fotografie aj svojim priateľom, termosublimačná tlačiareň Fujifilm Instax Share SP-3 Square to spoľahlivo zariadi. Vychutnajte si okamžite vytlačené obrázky v kreatívnom štvorcovom formáte z galérie vášho fotoaparátu, alebo pokojne aj zo sociálnych sietí ako je Instagram, Facebook, Flicker, alebo Google Fotky. Mobilná tlačiareň Fujifilm Instax Share SP-3 biela disponuje WiFi rozhraním, pomocou ktorého sa pripojíte ku smartfónu a bezplatnej aplikácii.

S mobilnou tlačiarňou Fujifilm Instax Share SP-3 biela máte fotografiu vytlačenú za 13 sekúnd

Práca s bielou termosublimačnou tlačiarňou Fujifilm Instax Share SP-3 Square je veľmi jednoduchá – jednoducho si vyberiete snímky, ktoré túžite vidieť na papieri, prenesiete ich prostredníctvom aplikácie SP-3 do pamäte tlačiarne a za iba 13 sekúnd vás už čakajú prvé vytlačené fotografie. Tieto vytlačené snímky si zachovávajú svoju kvalitu aj jasné farby aj po mnohých rokoch po vytlačení.

Početné filtre a šablóny priamo v tlačiarni Fujifilm Instax Share SP-3 Square (16558097)

Na úpravu fotografií nepotrebujete počítač. Tlačiareň Fujifilm Instax Share SP-3 Square, ktorá je vybavená kvalitným výstupom s vysokým rozlíšením, vystačí s pripojeným telefónom. Môžete ihneď upravovať jas, kontrast, sýtosť, alebo zmeniť snímku na čiernobielu, či so sépiovým efektom. Inteligentný filter Fujifilm dokáže aj rozjasniť podexponované, tmavé časti. Výtlačky môžete doplniť o vlastný text, obrázok (napríklad blahoželanie), očíslovať sériu snímok, alebo ich doplniť popisom z Facebooku, či Instagramu. Split Template potom rozdelí jednu snímku na dve instaxové fotografie.


Obsah balenia termosublimačnej tlačiarne Fujifilm Instax Share SP-3 Square biela

  • Mobilná tlačiareň Fujifilm Instax Share SP-3 Square v bielom farebnom vyhotovení
  • Akumulátor
  • Nabíjací USB kábel
  • Návod v českom jazyku

Film do tlačiarne nie je súčasťou balenia.


Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Termosublimačná
Určenie Na doma

Funkcie

Funkcie Prenosná, Tlač fotografií

Pripojenie

Pripojenie WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty fotopapiera 6,2 × 6,2 cm

Rozmery

Výška 44,4 mm
Hĺbka 130,5 mm
Šírka 116 mm
Hmotnosť 0,31 kg

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Kábel USB
Kód:  fujishare0004
Produktové číslo:  16558097
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06