Obnoviť stránku

Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera modrý

Instantné fotografie sa po rokoch odmlky opäť dostávajú k slovu, a to hneď v podobe zaujímavého prístroja Fujifilm Instax Mini 25. Princíp instantnej fotografie je pomerne jednoduchý. Po exponovaní snímky držíte v priebehu niekoľkých okamihov v ruke hotovú fotografiu, ktorú môžete prezentovať okolitému svetu alebo ju naopak niekomu podarovať. Fotoaparát používa špeciálne fotografické papiere, ktoré sa aj s kazetou zasúvajú do prístroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny fotoaparát s instantnou tlačou fotografií
  • Fotografie sú v rozmere 62 × 46 mm
  • Malé zrkadielko pod objektívom uľahčí zachytenie selfie
  • Zaujímavé dizajnové vyhotovenie
  • Rýchlosť uzávierky 1/400 sec.

Sympatický prístroj pre zhotovovanie zábavných snímok

Telo je vyrobené kompletne z plastu a nájdete na ňom minimálne množstvo ovládacích prvkov. Na prvý pohľad zaujme výrazné okružie objektívu, vedľa neho blesk a spúšť s integrovaným vypínačom. V časti vedľa spúšte je umiestnený veľmi jednoduchý priehľadový hľadáčik. Svetelnosť objektívu je f/12,7, čo použiteľnosť prístroja síce mierne obmedzuje, a preto je tiež k dispozícii vstavaný blesk, ktorého dosah sú cca tri metre.
Na tomto fotoaparáte prekvapí veľmi nízka spotreba energie. Prístroj ju  čerpá z dvojice lítiových batérií CR2. Po vyfotení sa okamžite vysunie fotka a k jej úplnému vyvolaniu dôjde v priebehu pár minút. Sami sa presvedčte, že Fujifilm Instax Mini 25 dokáže tvoriť fotografie, ktoré nie sú len pozostatkom doby minulej, ale stále živým a zábavným spôsobom zachytenia vašich životných okamihov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11,2 cm
Výška 12,1 cm
Hĺbka 5,05 cm
Hmotnosť 275 g

Farba

Farba Modrá

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Vlastnosti Vstavaný blesk

Snímač

Objektív

Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 5 cm

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Batéria

Typ napájania 2× CR2
Výdrž batérie 30 snímok

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Manuál
Kód:  OF1103c
Produktové číslo:  16263666
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12