Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera biely

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujifilm Instax Mini 25 Instant Camera biely

Instantné fotografie sa po rokoch mlčania opäť dostávajú k slovu, a to hneď v podobe zaujímavého prístroja Fujifilm Instax Mini 25. Princíp instantnej fotografie je pomerne jednoduchý, po exponovaní snímky držíte v priebehu niekoľkých málo okamihov v ruke hotovú fotografiu, ktorú môžete prezentovať okolitému svetu alebo s ňou naopak niekoho potešiť. Fotoaparát používa špeciálne fotografické papiere, ktoré sa aj s kazetou zasúvajú do prístroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny fotoaparát s instantnou tlačou fotografií
  • Fotografie sú s rozmerom 62 × 46 mm
  • Malé zrkadielko pod objektívom uľahčí zachytenie selfíčiek
  • Zaujímavé dizajnové vyhotovenie
  • Rýchlosť uzávierky 1/400 sec.

Sympatický prístroj pre zhotovovanie zábavných snímok

Telo je vyrobené kompletne z plastu a nájdete na ňom minimálne množstvo ovládacích prvkov. Na prvý pohľad zaujme výrazné okolie objektívu, vedľa neho blesk a spúšť s integrovaným vypínačom. V časti vedľa spúšte je potom umiestnený veľmi jednoduchý priehľadový hľadáčik. Svetelnosť objektívu je f/12,7, čo použiteľnosť prístroja mierne obmedzuje, ale preto je tiež k dispozícii vstavaný blesk, ktorého dosah sú cca tri metre.
Na tomto fotoaparáte ďalej prekvapí veľmi nízka spotreba energie, ktorá je čerpaná z dvojice lítiových batérií CR2. Po vyfotení sa okamžite vysunie fotka a na jej úplné vytlačenie dôjde počas pár minút. Sami sa presvedčte, že Fujifilm Instax Mini 25 ovláda fotografie, ktoré nie sú len pozostatok doby minulej, ale stále živý a zábavný spôsob zachytenia vašich životných okamihov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Vlastnosti Vstavaný blesk

Snímač

Objektív

Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 50 cm

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Batéria

Typ napájania 2× CR2
Výdrž batérie 30 snímok

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Manuál
Kód:  OF1103a
Produktové číslo:  15953812
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07