Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fujifilm FinePix X100V strieborný

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujifilm FinePix X100V strieborný

Hmotnosť fotoaparátu: 478 g
Fujifilm FinePix X100V strieborný

Parametre tohto tovaru

                  

Objektív:

FUJINON 23 mm, F2.0

Obrazový snímač:

X-Trans™ CMOS 4, 26.1 Mpx

Veľkosť snímača:

APS-C

Uhlopriečka displeja:

3"

                  

Maximálna ISO:

51 200

Maximálne rozlíšenie videa:

4K (4 096 × 2 160 px)

Výdrž batérie:

420 snímok

Pokročilé funkcie:

Hybridný hľadáčik, WiFI, výklopný dotykový displej

Objavte kúzlo fotografií novým a vzrušujúcim spôsobom

Digitálny kompaktný fotoaparát Fujifilm FinePix X100 ponúka množstvo inovatívnych funkcií a vylepšení pre maximálne uľahčenie fotografovania a profesionálnu kvalitu snímok. Fujifilm FinePix X100V je osadený fixným objektívom FUJINON s 23 mm ohniskovou vzdialenosťou a svetelnosťou F2.0, ktorý sa postará o zachytenie ostrého a detailného obrazu, ktorá je následne spracovaný špičkovým 26 MPx snímačom X-Trans™ CMOS 4. Okrem perfektného výkonu FinePix X100 zaujme štýlovým retro dizajnom s robustným telom a prepracovanými ovládacími prvkami.


Špičkový obrazový výkon

Špičkový obrazový výkon fotoaparátu

Srdcom digitálneho fotoaparátu Fujifilm X100V je najmodernejší 26,1 Mpx obrazový snímač X-Trans™ CMOS 4, ktorý využíva back-illuminated dizajn pre maximalizáciu kvality a dynamického rozsahu snímok. Výkonný štvorjadrový X-Processor 4 sa postará o rýchle a plynulé spracovanie fotografií a svižné ostrenie.

Robustný dizajn

Atraktívny dizajn a odolná konštrukcia

Fujifilm X100V disponuje nadčasovým dizajnom tela, ktorého horné a spodné časti sú vyrobené z jediného kusu hliníka a dodávajú fotoaparátu klasický vzhľad s čistými hranami. Vďaka robustnej konštrukcii digitálneho fotoaparátu je zaistená odolnosť proti vode a prachu, takže môžete bez obáv fotografovať aj v náročných poveternostných podmienkach.

Rýchly autofocus

Rýchly a presný autofókus

Digitálny kompakt Fujifilm FinePix X100 je vybavený citlivým autofókusovým systémom s fázovou detekciou, ktorý disponuje 425 ostriacimi bodmi rozprestretými po celej ploche snímky. Nechýba ani vylepšená funkcia na detekciu tváre a očí či sekvenčné snímanie s maximálnou rýchlosťou 11 sn./s.

Hybridný hľadáčik

Hybridný hľadáčik OVF + EVF

Vylepšený hybridný hľadáčik umožní voliť medzi 0,52× optickým hľadáčikom s 95 % pokrytím snímky alebo 3,69 Mpx OLED elektronickým hľadáčikom. Funkcia Electronic Range Finder (ERF) kombinujúca OVF a EVF v pravom dolnom rohu zobrazí elektronický náhľad scény, zatiaľ čo snímka je obkolesená pomocou OVF.

Výklopný dotykový displej

Výklopný dotykový displej

Zadnej strane fotoaparátu Fujifilm FinePix X100V dominuje naklápací LCD displej s uhlopriečkou 3" a jemným rozlíšením 1,62 milióna bodov, ktorý poskytuje nielen intuitívne dotykové ovládanie, ale tiež ponúka kreatívne možnosti pre fotografovanie z netradičných uhlov pohľadu.

Intuitívne ovládanie

Intuitívne ovládacie prvky digitálneho fotoaparátu

Analógové ovládacie prvky inšpirované klasickými fotoaparátmi umožnia ľahkú kompenzáciu expozície a rýchlosť uzávierky. Číselníky poskytujú čisto hmatový zážitok a výrazne prispievajú k tomu, aby sa proces tvorby fotografií stal pohlcujúcim a príjemným zážitkom.

Kreatívne filtre

Kreatívne filtre

Aplikujte na vaše fotografie vzhľad klasických filmov PROVIA, Velvia, Astia, Acros a Eterna, ktoré sa pre značku Fujifilm stali legendárnymi. 17 digitálnych simulácií vdýchne vašim snímkam neopakovateľnú atmosféru. Vytvárajte dychberúce čiernobiele či farebne štylizované fotografie alebo aplikujte efekt multiexpozície.

Voliteľné predsádky

Voliteľné príslušenstvo fotoaparátu Fujifilm

Na vylepšenie optických možností fotoaparátu je možné zakúpiť telepredsádku TCL-X100 II, ktorá dovolí dosahovať prepočítanú 50 mm ohniskovú vzdialenosť alebo širokouhlú predsádku SKP-X100 II, ktorá stiahne vzdialenosť na 28 mm.

Nahrávanie plynulých videí v detailnom 4K rozlíšení

S fotoaparátom Fujifilm FinePix X100V môžete snímať plynulé videozáznamy v 4K kvalite s frekvenciou až 30 sn./s alebo 120 sn./s vo Full HD rozlíšení. Nechýba ani možnosť nahrávania vo formáte 10 bit, 4:2:2 externe prostredníctvom HDMI portu. Pre kreatívnych jedincov sú k dispozícii funkcie pre monochromatické snímanie, Color Chrome Effect či efekt filmového zrna.



Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,8 cm
Výška 7,48 cm
Hĺbka 5,33 cm
Hmotnosť 0,48 kg

Farba

Farba Strieborná

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Vlastnosti Vstavaný blesk, Vhodné na video

Snímač

Maximálne ISO 51 200

Video

Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Typ objektívu Pevné ohnisko
Optická stabilizácia objektívu Áno
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 23 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 10 cm

Hľadáčik

Typ hľadáčika Elektronický (EVF), Optický (OVF)
Rozlíšenie hľadáčika 3,69 Mpx
Maximálne zväčšenie EVF 0,66 x
Maximálne zväčšenie OVF 0,5 x

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný
Rozlíšenie displeja 1,62 Mpx

Pamäť a ukladanie

Max. veľkosť SD karty 512 GB
Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Označenie akumulátora Fujifilm NP-W126S
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 420 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video Micro HDMI
Kód:  OF801b1
Produktové číslo:  16642965
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13