Obnoviť stránku

FUJI Nevada 3.0 LTD 29 Satin Green

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FUJI Nevada 3.0 LTD 29 Satin Green

FUJI Nevada 3.0 LTD 29 Satin Green je MTB čiže horský bicykel. Tento prívlastok znamená, že bicyklu bude najlepšie v stredne náročnom teréne, ako sú poľné a horské cesty. Základnou myšlienkou jeho konštrukcie je účinný prenos sily nôh do pohybu. Bike preto dovoľuje za jazdy zachovávať športový posed, keď pri stúpaní nohy využívajú najsilnejšie svaly a bicykel nemá tendenciu sa pri silnejšom šliapnutí zdvihnúť do vzduchu.

Rám spolieha na často používaný hliník, takže sú preň typické vlastnosti ako malá hmotnosť a aj odolnosť voči korózii.

SR Suntour SF19-XCT30-HLO-DS-29 so zdvihom 100 mm Vidlicu predného kolesa je možné zamknúť, aby sa dalo efektívne šliapať v stoji.

Vybavenie bicykla FUJI Nevada 3.0 LTD 29 Satin Green

O pohon ľudskou silou sa starajú kľučky Shimano Altus 40/30/22. Prevody mení prehadzovačka Shimano a prešmykač Shimano Altus. Kontrolu nad rýchlosťou majú hydraulické kotúčové brzdy s priemerom kotúča vpredu 180 mm a kotúča vzadu 160 mm. Nevadí im ani mokro a stačí na ne sila jedného prsta.

Kód:  SPTfuji004nad
Produktové číslo:  SPTfuji004nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19